FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, ORA 21:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vrea alt conducător » Lucescu: "Dacă nu pleacă Zotta, plec eu!"

Răzvan nu acceptă să mai stea în Grant, dacă nu se schimbă conducerea clubului
Răzvan nu acceptă să mai stea în Grant, dacă nu se schimbă conducerea clubului

Articol de - Publicat sambata, 31 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 30 martie 2012 20:39

Lucescu junior se simte singur în Giuleşti, fiind nemulţumit de faptul că Zotta nu e mai deloc aproape de echipă.

Deşi au trecut aproape 5 luni de cînd s-a întors la Rapid, Constantin Zotta nu a reuşit să se apropie de conducerea tehnică şi de jucători. Răzvan Lucescu e nemulţumit de lipsa de implicare a preşedintelui executiv, acesta fiind motivul pentru care, în urmă cu o săptămînă, a insistat pentru reîntoarcerea lui Dinu Gheorghe.

"Vamă" a dezvăluit la DigiSport tensiunea din sînul vestiarului giuleştean: "Jucătorii sînt uneori ca nişte copii, trebuie să ştii cum să-i iei, mai ales după o pasă proastă precum cea pe care a avut-o Rapidul, cu trei eşecuri la rînd. Înaintea meciului de la Braşov, nimeni din conducere n-a trecut pe la hotelul în care era cazată echipă, Răzvan a rămas singur cu jucătorii două zile".

De asemenea, antrenorul e nemulţumit şi de modul în care Zotta se comportă în mass-media, acesta luînd rareori apărarea echipei. Un exemplu în acest sens îl reprezintă conferinţa de presă pe care Răzvan a susţinut-o săptămîna aceasta, cînd a criticat el însuşi arbitrajele din ultimele meciuri.

Astfel, dacă Zotta va rămîne în Grant şi în sezonul viitor, Lucescu junior e decis să-şi negocieze cu Copos rezilierea contractului. "Pentru performanţă trebuie să fie unitate şi stabilitate la club. Singur e aproape imposibil să ai rezultate", s-a plîns tehnicianul apropiaţilor.

Jucătorii îl ignoră
Constantin Zotta nu e nici pe placul fotbaliştilor, toţi fiindu-i fideli lui Răzvan Lucescu sau lui Dinu Gheorghe, cel care n-a mai ajuns zilele astea la Rapid tocmai din cauza lui Zotta, care l-a sabotat, alături de Ioan Taban, în faţa lui Copos. Surse autorizate susţin că acesta evită să meargă în vestiar tocmai pentru a nu risca un scandal între el şi fotbalişti, aceştia fiind nemulţumiţi că nu le apără interesele în faţa patronului. În plus, jucătorii nici nu-l bagă în seamă atunci cînd totuşi asistă la antrenamente.

Coman i-a pus masa în cap
Cea mai rece relaţie cu Zotta o are Dani Coman! De la revenirea preşedintelui în Grant, din noiembrie anul trecut, cei doi n-au schimbat nici o vorbă. Coman îl consideră pe Zotta principalul vinovat pentru criticile pe care i le aduce galeria. În 2008, cînd "Robocop" intrase în ultimul an de contract, Zotta a făcut tot posibilul pentru a-l îndepărta din Grant. În acea perioadă, portarul a fost chiar la un pas să-l bată pe conducător, luînd o masă din vestiar şi punîndu-i-o în cap.

"Nu oricare conducător se face acceptat de echipă, iar cel care nu e trebuie să încerce să se integreze! Pe Zotta parcă nu-l interesează treaba asta" (Dinu Gheorghe, fost preşedinte al Rapidului)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Cu casa închisă

Fanii giuleşteni au lăsat deoparte conflictul cu echipa şi vor veni în număr mare pentru a-şi încuraja favoriţii la meciul cu Dinamo. Pînă aseară, se vînduseră peste 6.000 de bilete din totalul celor 10.000 scoase la vînzare. La tribuna 0 deja nu mai erau tichete, iar oficialii anunţă că azi e posibil să se epuizeze toate biletele scoase la vînzare. Conform protocolului dintre cele două cluburi, dinamoviştii au primit 406 tichete, situate la tribuna I.

Inbox
- Ordinea la partida de mîine seară va fi asigurată de 400 de jandarmi. Aceştia au făcut un apel către galeria dinamovistă, cerîndu-i să se prezinte la stadion pînă la ora 20:00. În caz contrar, fanii alb-roşii nu vor mai avea acces în tribună.
- Răzvan Lucescu, despre partida cu Dinamo: "Se vorbeşte mult că nu mai e o echipă în formă, dar dinamoviştii au multe calităţi cu care te pot taxa la prima greşeală. Au un banditism cu ajutorul căruia te pot învinge în orice moment".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
iulian099
iulian099  •  31 Martie 2012, 19:25

Grasssule nu mai mintii grassuleee

ninozo
ninozo  •  31 Martie 2012, 17:14

Numai miniciuni, tot timpul dolofanul asta (Cătălin Popescu) a avut ceva cu rapid. A inventat fel si fel de stiri, probabil niciunul din superiorii lui nu verifica veridicitatea celor spuse de acesta om pentru ca nu il pot numi jurnalist.

leroiv72
leroiv72  •  31 Martie 2012, 17:07

bai nene…un antrenor mare, bun si cu sange’n instalatie nu are nevoie decat de conditii de antrenament, de salarii platite la timp si de liniste din partea sefilor! Nu de cocolosire, nu de aranjamente sau alte imixtiuni…

Vezi toate comentariile (37)
Comentează