FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

Vrea şi "omul lui Mitică"! » Altă surpriză în cursa pentru şefia FRF: Gheorghe Chivorchian se gîndeşte la candidatură

Chivorchian ar fi al doilea candidat la alegeri originar din Bacău, după Răzvan Burleanu
Chivorchian ar fi al doilea candidat la alegeri originar din Bacău, după Răzvan Burleanu

Articol de - Publicat miercuri, 04 decembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 decembrie 2013 10:41

Înscris de curînd în corpul de observatori al LPF, Chivorchian ţinteşte sus, potrivit DigiSport. Surse din fotbal spun că ar fi susţinut de Dumitru Dragomir şi Adrian Porumboiu.

După ce Gazeta a prezentat, ieri, numele lui Vasile Avram şi Marcel Puşcaş drept potenţiali pretendenţi la şefia FRF, un alt personaj se înscrie pe listă: Gheorghe Chivorchian! Anunţat de DigiSport, acesta ar putea fi al treilea candidat oficial, după ce doar Gică Popescu şi Răzvan Burleanu şi-au anunţat înscrierea în cursă.

Mitică l-ar susţine
După ce a părăsit Ceahlăul pentru un post de observator, s-a vehiculat că Gheorghe Chivorchian va fi înlocuitorul lui Dragomir la conducerea LPF. Apropiaţii lui Chivorchian susţin că fostul preşedinte de Liga I va fi ajutat din umbră de Adrian Porumboiu şi Mitică Dragomir, acesta din urmă iritat de faptul că Mircea Sandu l-a susţinut pe Gino Iorgulescu în cursa LPF.

"Sînt cu prietenii la o cafea, nu am ce să declar, toate la timpul lor" (Gheorghe Chivorchian, ieri, pentru digisport.ro)

3 echipe a condus Chivorchian în ultimii 16 ani: FCM Bacău (1997-2007), Poli Timişoara (2007-2012), Ceahlăul Piatra-Neamţ (2012-2013)

597620-candidati-frf.jpg

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
salaaurel
salaaurel  •  04 Decembrie 2013, 20:35

Dupa ce a fost îndepărtat de la liga securistul asta mai are tupeul sa susțină alt securist la FRF. Asta nu va fi Secu .

bamse1901
bamse1901  •  04 Decembrie 2013, 11:55

bai vreau sa propun si eu pe cineva nu numai voi. eu doresc sa-l propun pe vochin. care chiar este un om corect si competitiv

ortega
ortega  •  04 Decembrie 2013, 09:47

Sper ca nu vorbiti serios ... Chivoghiolban asta la FRF ?!?! Sustinut de Mitica si Stiuletzica ... Mare-i gradina Domnului ... si , la kilele lui asta nu i-a sarit gardul ... a trecut prin el ca un T34 in calduri ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează