FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

“Vreau la Craiova!”

Articol de , - Publicat duminica, 25 mai 2008 00:00

Liviu Ganea cere să joace în Bănie, mai trebuie să se pună cluburile de acord.

Mai pleacă şi dinamovişti că­tre Craiova, nu doar olteni către Ştefan cel Mare! Ata­can­tul Liviu Ganea este aproape să sem­neze pe 4 sezoane cu gruparea din Bănie, iar acordul ar urma să se finalizeze mîine. Fotbalistul în vîrstă de 20 de ani nu mai vrea să con­tinue la Dinamo. “Nu mi se dau şanse să arăt ce pot la echipa mare, de ce aş mai sta?”, a spus el apro­piaţilor.

Bornescu la schimb?

Fotbalistul chiar a declarat ieri pentru Fa­na­tik: “Eu iubesc Uni­versitatea, aş vrea să joc acolo, să vedem cum se va rezolva! Mai am şi ceva opor­tu­ni­tăţi din străinătate. Trebuie să se re­zolve cumva toată această pro­ble­mă, vreau să joc fotbal”.

Roş-albii aşteaptă o propunere con­cretă din partea Universităţii, ne­fiind exclus ca în tranzacţie să intre şi Mircea Bornescu. Portarul de 28 de ani dorit de roş-albi e cotat la 1,2 milioane de euro, în timp ce “cîinii” cer pe Ganea 500.000 de euro, plus procente dintr-un transfer ulterior!

Ghimpele Popescu

Adrian Mititelu a spus ieri: “Pe Li­viu Ganea l-am dorit insistent în ur­mă cu vreo 4 ani, cînd era la Şcoa­la de fotbal «Gică Popescu». Cei de-acolo mi-au spus însă că e ne­tran­sferabil. La puţin timp după, fotbalistul a ajuns la Dinamo. Ce să în­ţeleg de-aici?”.

Patronul U­ni­­­­ver­si­tăţii nu agre­ea­ză o venire a vîr­fu­lui de 21 de ani deoarece acesta e de­ţinut în coproprietate de Di­na­mo şi de Gică Popescu, în procente eg­a­le. Mititelu ar trebui să ne­go­cieze ast­fel şi cu fostul inter­na­ţional cu care a avut mai multe conflicte în trecut.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (14)
 •  25 Mai 2008, 22:43

gica popescu asta e un caine imputit ,sa se tina departe de stiinta pentru foarte mult timp ji sa nu mai dea toti jucatorii buni de la scoala lui de fotbal la dinamo ,sa ii dea la stinta dak vrea binele craiovei fmm de caine spurcat

 •  25 Mai 2008, 20:08

liviu ganea va juca la UTA

 •  25 Mai 2008, 13:47

Bai caini spurcati P..A sa o mancati.....Bravo Liviule sa vi la CRaiova k te primim cu bratele deschise sa sti k avem nevoie de jucatori de valoare.....Niciodata sa nu uiti de unde ai plecat si unde te duci......Fortza stinta Uaaaaaaaaaa caini spurcati

Vezi toate comentariile (14)
Comentează