FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Vremuri grele pentru Iasmin Latovlevici » Helmuth Duckadam: "Nu e în cea mai bună postură pentru a negocia!"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 17:46

Lui Iasmin Latovlevici îi expiră contractul cu Steaua vara viitoare, iar clubul doreşte să îl vîndă în această iarnă, pentru a nu-l pierde gratis, sau să îi prelungească contractul. Helmuth Duckadam a vorbit despre situaţia contractuală a fundaşului.

" Iasmin Latovlevici nu e în cea mai bună postură pentru a negocia, pentru că nu mai este titular incontestabil.

Transferul lui depinde de ofertele din străinătate şi de ce poate Steaua să-i ofere. Dacă vin oferte bune, e posibil să plece.

Steaua a arătat că ştie să facă transferuri şi să se descurce dacă jucătorii de bază pleacă. Aşa s-a întîmplat şi după ce au fost transferaţi Alex Bourceanu, Mihai Pintilii, Vlad Chiricheş sau Florin Gardoş.

Indiferent cine va pleca, sînt convins că vom găsi înlocuitor, dar pînă atunci ne vom califica în primăvara europeană şi vom termina campionatul la cel puţin 6-7 puncte diferenţă", a declarat Helmuth Duckadam la Digisport.

 


Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (11)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Noiembrie 2014, 09:49
Postat de castaway pe 24 Noiembrie 2014, 20:27

Adevarul este ,ca Steaua si-a cam batut joc de Latovlevici. Cand a fost in forma nu l-a lasat sa plece, iar acum nu merita bagat in seama. Imi amintesc ca l-a dorit la un moment dat St. Etienne,unde cel mai mic salariu era de 35.000 de euro pe luna.

Si el de 2 ani isi bate joc de club, suporteri, salariu, fotbal, etc..... Am pierdut foarte multe meciuri pe prostiile lui. Unele chiar foarte importante. Cine sa dea bani pe Lato acum? El nu are loc in liga1 cu ce joaca in ultima vreme.....

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 00:14

cred ca hel mut are ceva dreptate in acest caz.

liviu2408
liviu2408  •  24 Noiembrie 2014, 21:31

Fiecare jucator are perioade bune si mai putin bune. Nimeni nu e perfect, nu suntem roboti. Este datoria celor din conducere sa scoata tot ce e mai bun dintr-un jucator si sa-l sprijine atunci cand trece printr-o perioada dificila. Aceasta stire nu isi are rostul. Daca Duckadam a spus ce scrie in titlu nu e corect. Rufele se spala in familie. O seara buna.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează