FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - CFR CLUJ 1-1

Walter: "După nouă etape să avem rezultatele astea, este excelent"

Florian Walter
Florian Walter

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2010 00:00

Finanţatorul clubului Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat că egalul înregistrat în partida cu CFR Cluj, disputată vineri, şi încheiată 1-1, îl mulţumeşte şi că este excelent ca formaţia sa să aibă astfel de rezultate, după nouă etape de campionat.

"Eu sînt mulţumit de rezultat. Suporterii au fost extraordinari, jucătorii au muncit. După nouă etape să avem rezultatele astea, e excelent.

Acum trei luni de zile eram la "minus 100 de etaje", iar acum am ajuns să facem egal cu campioana. E un salt bun. Vom vedea după încă trei-patru etape scurse din campionat cum stăm. Atunci vom trage linie", a spus Walter.

Florian Walter i-a remarcat pe portarul Sebastian Huţan şi pe fundaşul francez născut în Guineea, Habib Balde. "Echipa a crescut. Huţan a apărat foarte bine, iar Balde e şi el un mare plus. Au fost şi jucători supăraţi în vestiar, precum Lemnaru, dar l-am încurajat. I-am zis în glumă că dacă i-ar fi intrat foarfeca aceea era de Barcelona. Rezultatul este foarte bun, mai ales că eu cred că CFR a făcut cel mai bun meci din campionat", a precizat Walter.

El a anunţat că după finalizarea noului stadion "Cluj Arena", din Cluj-Napoca, meciurile cu CFR Cluj vor căpăta o altă dimensiune. "Sper să fiu sănătos şi să prind primul derbi cu CFR pe noul stadion. Atunci vom avea ca obiectiv clar victoria", a mai spus Florian Walter.

Universitatea Cluj a înregistrat în primele nouă etape patru victorii, două rezultate de egalitate şi trei înfrângeri, informează Mediafax.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
decebal1980
decebal1980  •  30 Septembrie 2010, 12:13

NUMAI U!!!! GRAZIE ROMA

nadir1
nadir1  •  25 Septembrie 2010, 23:18

u cluj este adevarata echipa a clujului. cfr se va duce cu stranieri cu tot in liga a 2-a

alpin
alpin  •  25 Septembrie 2010, 21:28

O sa va treaca. Daca jucati cum ati facut-o ieri, cu CFR, va vom vedea la anul la matineu!!! Pacat de galerie...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează