FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Walter joacă la dublu » Finanţatorul "şepcilor roşii" e gata să lase U Cluj şi să se alăture Petrolului

Florian Walter a reclamat în mai multe rînduri faptul că n-a fost susținut de autoritățile clujene
Florian Walter a reclamat în mai multe rînduri faptul că n-a fost susținut de autoritățile clujene

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 20 februarie 2012 21:49

Finanţatorul "şepcilor roşii" e gata să lase clubul de la poalele Feleacului, dar, în retur, va putea controla şi clubul prahovean, prin amicul său Capră. Din vară, la Ploieşti l-ar aştepta o colaborare specială şi cu Primăria.

Consiliul Local Ploieşti a validat ieri o tranzacţie istorică pentru Petrolul: clubul a fost cedat în proporţie de 100% omului de afaceri Daniel Capră, 43 ani, mişcarea consfinţind ieşirea din peisaj a companiei Petrom şi a controversatului cuplu Liviu Luca - Florin Bercea, după 18 ani!

Dosar la DNA pentru înşelăciune
Numai că noul nume venit e unul la fel de contestat. Daniel Capră are pe rol un dosar stufos la DNA Prahova, potrivit blogului jurnalistului ploieştean Dragoş Pătraru. Acuzaţiile: fals, uz de fals, spălare de bani, iniţiere şi aderare la un grup infracţional organizat! Iar cercetările, demarate în 2007, se învîrt în jurul unor afaceri în care Capră ar fi înşelat mai multe firme de leasing cu sume de ordinul milioanelor de euro. "E o informaţie corectă. Au fost mai multe persoane anchetate la început şi acum s-au găsit că eu sînt singurul care merită să fie învinuit", a explicat Capră. El are şi o relaţie de familie cu managerul Petrolului, Valeriu Răchită, care i-a botezat fiica.

"Da, e posibil să vină domnul Walter"
Capră ar fi, de fapt, un interpus în fruntea "galben-albaştrilor", doar pînă la vară, cînd clubul ar urma să fie preluat de Florian Walter, actualul patron de la "U" Cluj. "Avem o relaţie de familie apropiată, mai ales că şi soţia dînsului e din Prahova", a recunoscut Capră. Surse din club pretind însă că mutarea e ca şi făcută, astfel că, practic, în retur, Walter va controla şi "U" Cluj, şi Petrolul!

Walter ar dori să se rupă de trupa "şepcilor" după ce a pierdut, pe rînd, toate contractele de servicii locale pe care le deţinea la Cluj, fiind nemulţumit şi de faptul că suporterii nu creează o emulaţie specială în jurul echipei. La Ploieşti ar avea promise o serie de alte contracte oferite de Primărie, plus speranţa unui stadion permanent plin. Walter nu a putut fi contact ieri pentru comentarii.

1,9 milioane euro s-a angajat Capră să investească la Petrolul pînă în vară: 600.000 euro garanţie pentru club, 400.000 euro la transferuri, 400.000 euro pentru susţinerea returului şi 500.000 euro în infrastructură

Citește și:

Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Superliga
Patronul lui Sepsi a confirmat oferta pentru Marius Ștefănescu: „Ar fi extraordinar”
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Superliga
Neil Lennon s-a convins, după discuția cu Bogdan Lobonț » Fostul portar a fost avansat în funcție
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit?  » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League
Europa League
Budapest sau Bucharest? Sigur n-ați greșit? » UEFA a anunțat orașele următoarelor două finale Champions League și Europa League

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (25)
ucjmario
ucjmario  •  22 Februarie 2012, 18:10

mai walter daca tu vrei... pleaca si lasa-ne in pace..dute unde vrei tu...ca tu vrei sa ai pe vremea asta cate 30 de mii de oameni intribuna veziti de treaba ca in romania nai sa vezi asa ceva...noi suntem multumiti si daca echipa noastra joaca in divizia C eu sunt la fel de multumit..dute vezi-ti de treaba..hai pa walter daca i adevarat ce se zice

cosco
cosco  •  22 Februarie 2012, 10:37

://ziuadecj.realitatea.net/sport/walter-spune-ca-nu-l-intereseaza-petrolul-n-am-fantana-cu-bani-in-curte84707.html

woober
woober  •  21 Februarie 2012, 21:52

cfr Ciuma Fotbalului Romanesc

Vezi toate comentariile (25)
Comentează