FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA 0-0

Wesley a desfiinţat echipa lui Ilie Stan: "Steaua nu e NIMIC!"

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 17 octombrie 2011 00:51

- Wesley, mulţumit cu un punct sau nemulţ...
- Cum să fiu mulţumit cu un punct din moment ce am jucat cu o echipă oarecare?!

- Steaua e oarecare?!
- Da, Steaua e oarecare! Steaua e nimic, de fapt, acum nu mai reprezintă nimic, dar e incredibil cum toată lumea se sperie de ea! Se sperie de trecutul ei, de trofeele ei.

- Da, dar şi tu ai jucat la Vaslui în seara asta.
- Mie nu mi-a fost teamă, nici lui Adailton, dar în echipă n-am fost doi, am jucat 11. Oricum, Steaua nu va lua campionatul, nu are cum. N-are valoare, n-are jucători, repet, n-are nimic!

"Nu spun înainte de meci cine execută penalty-ul, ci doar că nu bate cel care îl obţine. Florin a simţit că poate marca, a avut dorinţă mare. Acum e demoralizat, dar sînt convins că va redeveni jucătorul care a fost"
Ilie Stan, antrenor Steaua

"Putem deveni campioni"
Ilie Stan spune că Steaua nu renunţă la titlu, deşi, cu o victorie la Piatra Neamţ, Dinamo s-ar distanţa la 10 puncte de marea rivală! "Am avut ghinion şi am pierdut două puncte mari. Mi-a plăcut echipa mai mult decît la victoria cu Oţelul, este o altă Steaua. Sînt mulţumit de atitudinea băieţilor, au muncit mult, moralul e bun şi cu siguranţă ne vom reveni. Putem lua titlul şi vom lupta în continuare. Sper să recuperăm o parte din jucători pentru meciul cu Haifa. Dumnezeu a vrut să debutez în Europa exact în Ţara Sfîntă", a spus tehncianul roş-albaştrilor.

"Nu mai suport Steaua!"
Viorel Hizo se simte frustrat pentru că nu este băgat în seamă. "Vorbesc doar de Vaslui pentru că m-am intoxicat cu Steaua! Există o isterie mediatică pentru că mulţi sînt îndrăgostiţi de această echipă. De ce nu îşi fac Steaua, Dinamo şi Rapid un campionat al lor?! Oricum, restul echipelor nu mai contează. E jignitor pentru ceilalţi competitori!", a tunat "Dulăul". "Ne-a lipsit un jucător- cheie: Pavlovici. Un fotbalist care face ordine în zona centrală şi în jurul căruia construiesc jocul echipei", a continuat Hizo.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (55)
cauciuc
cauciuc  •  17 Octombrie 2011, 20:33

steaua ie cea mai tare Ueslei nu stie nimica

panconecaca2
panconecaca2  •  17 Octombrie 2011, 16:24

Asa cum e era sa v-o traga la caca la voi acasa .....de fapt voi n-ati aratat nimic in fata Stelei chiar la voi acasa

stancuvlad
stancuvlad  •  17 Octombrie 2011, 13:47

As vrea sa citeasca si Catalin Tolontan "citatele" lui Wesley si apoi sa gaseasca interviul. Sa faca o comparatie sa vada daca sunt similare cele doua declaratii. Si apoi sa mai ia la misto cititorul de rand cu expresii de genul "e cool sa injuri ziaristi". Articolul asta, ca de altfel alte 100 care au aparut si vor aparea azi sunt o bataie de joc la adresa oricarui cititor. Sa injuri ziaristii nu este cool, dar este modul unor cititori de rand de a spune ca efectiv s-au saturat de minciuni, exagerari, socuri, bombe...si Gigi.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează