FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Wesley are mîine negocierea finală » Porumboiu a confirmat Gazeta. S-a înţeles cu Becali pentru 1,5 milioane de euro plus Filip

Wesley e principala prioritate a Stelei în această vară
Wesley e principala prioritate a Stelei în această vară

Articol de - Publicat marti, 12 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 11 iunie 2012 20:27

Atacantul brazilian a obţinut o hîrtie oficială din partea Vasluiului pentru a putea discuta mîine cu Steaua, în timp ce patronul moldovenilor explică de ce a acceptat deal-ul.

Gazeta Sporturilor de ieri a anunţat că Gigi Becali şi Adrian Porumboiu au bătut palma pentru Wesley: Vasluiul va încasa 1,5 milioane de euro şi-l va primi şi pe Filip. Patronul moldovenilor a confirmat ieri informaţia: "Aşa e, înţelegerea îl include şi pe Lucian Filip. E dorinţa mea, a fost exclusiv solicitarea mea, deoarece l-am urmărit pe acest fotbalist şi nu-l cer de tîmpit. Eu cred că 1,5 milioane şi Filip e un preţ corect pentru Wesley".

Un argument în plus că transferul are mari şanse să se realizeze e decizia brazilianului de a-l mandata pe agentul său, Lucian Marinescu, să obţină de la Vaslui un document oficial prin care să poată negocia cu Steaua, în aşa fel încît Porumboiu să nu-l poată acuza apoi că a negociat cu o altă echipă, deşi se afla sub contract. Avînd acest act, Wesley va merge să discute cu Gigi Becali mîine, după ce se va reîntoarce în ţară din vacanţă.

21 de jucători s-au antrenat ieri
Fotbaliştii Stelei s-au întors ieri la antrenamente după o pauză de 3 săptămîni. Au fost prezenţi 21 de jucători, care au făcut un antrenament fizic sub comanda lui Reghecampf, dar şi a noului preparator fizic, neamţul Thomas Neubert. Joi se va efectua vizita medicală, iar vineri se va pleca în Austria, în primul cantonament.

Lotul prezent la reunire
Portari: Stanca, V. Cojocaru, Ciuculescu
Fundaşi: Dumitraş, G. Matei, Iliev, Martinovici, Pîrvulescu, V. Lupu, Dănănae
Mijlocaşi: Pintilii, T. Bălan, Răduţ, I. Roşu. I. Năstăsie, L. Filip, A. Stan
Atacanţi: Rocha, Nikolici, Rusescu, M. Costea

- Răduţ nu va rămîne în lot şi va fi împrumutat la Pandurii
- Dacă Wesley va veni în Ghencea, la Vaslui va fi cedat Filip
- Machado şi Prepeliţă sînt accidentaţi şi mai au nevoie de minimum două luni de recuperare
- Dănănae nu va rămîne în lot, însă mai are contract cu Steaua pînă pe 30 iunie
- Doru Bratu, adus de la Chiajna, e accidentat şi va reveni pe teren după 4-5 luni
- Tătăruşanu, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici, Bourceanu, Chipciu şi Tănase au vacanţă pînă pe 20 iunie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (132)
pexibaniaz
pexibaniaz  •  13 Iunie 2012, 12:02
Postat de alpin pe 12 Iunie 2012, 11:22

In prima etapa Steaua joaca cu Chiajna! Va fi meci foarte greu!!! Hahahahahahahahaha!!!!!

Numai sa vezi ca bate de sparge pe satelitul Chiajna si va incepe Becali: Tiki-taka, cele mai bune achizitii, steaua templul fotbalului romanesc.

misustelistul
misustelistul  •  12 Iunie 2012, 22:05

ce naiba vine hagi sau maradona la steaua...ce atata negociere?nu as da un sfant pe el...as lua jucatori tiner nu cei la apus de cariera....

bstefan
bstefan  •  12 Iunie 2012, 17:42
Postat de land_of_transylvania pe 12 Iunie 2012, 07:42

:))) te pomeni ca te uiti la filme 100% italiene ca sa fi mai nationalist :)) nu ai cum sa descarci din ardeal nu avem legatura directa cu voi peste munti .. :))))))) doamne multzam

Esti prost amice? Se descarca la greu filme din orice coltisor al lumii ai avea acces pe internet. Poate ai vrut sa spui gratis, dar si aici ma indoiesc, voi "h"ardelenii ca ati fi mai corecti ca noi ragatenii. Am amici acolo nu la voi hungurii ci get beget romani care-mi spun tot ce se petrece in tara noastra, chiar daca locuiesc "de cealalta parte a muntilor". Asa ca "mucles" pe limba voastra rromo-maghiara. Vorbeste numai daca esti roman cu acte!

Vezi toate comentariile (132)
Comentează