FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - VASLUI 1-3

Wesley de cinci stele » Brazilianul a marcat o triplă şi a decis soarta meciului dintre Ceahlăul şi Vaslui, scor 1-3

Wesley e numărul unu și la salarii, fiind cel mai bine plătit fotbalist din campionat, cu 500.000 de euro pe sezon
Wesley e numărul unu și la salarii, fiind cel mai bine plătit fotbalist din campionat, cu 500.000 de euro pe sezon

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 22:49

Brazilianul şi-a împins echipa în lupta pentru titlu şi a afundat Ceahlăul în subsolul clasamentului cu cele trei reuşite de aseară.

Puşi faţă în faţă, vasluienii şi nemţenii uită că sînt moldoveni. Fraţi cum s-ar spune în popor. De trădat, a făcut-o fratele vitreg, Wesley, venit din Brazilia să uimească Liga 1 meci de meci. Sud-americanul (11) s-a lovit de mîna lui Monroy ca de o barieră de cale ferată şi a obţinut un penalty transformat fără emoţii tot de el.

Orice reacţie, ambiţie şi dorinţă a nemţenilor a pierit în faţa a şase glezne fine. Sînmărtean, Wesley şi Adailton nu au baghete magice, dar pot transforma orice jucător în jalon! Poţiunea magică o deţine doar Wesley, atacantul fiind un generator de goluri. Brazilianul (27) a pus capul pentru 2-0 după un corner executat perfect de Adailton. Descumpănită de posesia prelungită a vasluienilor, Ceahlăul a ales să răspundă cu agresivitate. Prea puţin ca faulturile dese şi şuturile violente ale lui Constantinescu (54) şi Dumitraş (60) să-i taie pofta de gol lui Wesley, care, cu 18 minute de final, a reuşit să rezolve partida de unul singur. Golubovici (84) a spălat ruşinea cu o execuţie frumoasă din lovitură liberă, de la 16 metri!

"E important că am învins, atmosfera e bună, toţi sîntem prieteni şi asta se vede pe teren. Pas cu pas încercăm să ajungem în topul clasamentului" (Augusto Ignacio, antrenor Vaslui)

50 de goluri a marcat Wesley în cele 99 de partide disputate pentru Vaslui în Liga 1

Inbox:
- Wesley e noul golgeter al campionatului, avînd 18 goluri în 20 de meciuri, Marius Niculae (16) fiind pe poziţia a doua. Brazilianul a marcat de cinci ori în cinci zile, el înscriind de două ori şi joia trecută, în victoria cu Oţelul (3-2), din Cupa României.
- Ousmane N'Doye a rezistat numai 37 de minute pe teren, mijlocaşul acuzînd dureri la genunchiul stîng după un contact cu un adversar. Locul său a fost luat de tînărul Nicolae Stanciu.
- Marius Constantin a scăpat de cartonaş galben în minutul 35 după ce şi-a secerat un adversar. "Centralul" Adrian Cojocaru nu a văzut faza şi a lăsat jocul să continue.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
teopalls
teopalls  •  20 Martie 2012, 15:06

wesley te iubim

dora
dora  •  20 Martie 2012, 08:41

nu stiu ce ati vazut voi la savio si la stanciu de i-ati notat cu 6...

hristac
hristac  •  20 Martie 2012, 08:38

DIN PACATE NU VOR LUA NICI TITLUL NICI CUPA ROMANIEI !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează