FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI

Wesley din apărare » Vaslui l-a sedus pe Sepsi cu un contract fabulos!

Sepsi va juca la Vaslui
Sepsi va juca la Vaslui

Articol de GSP - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 18:18

UPDATE Adrian Porumboiu a băgat adînc mîna în buzunar pentru a-l convinge pe Laszlo Sepsi să aleagă oferta Vasluiului în detrimentul celei de la CFR Cluj. Fundaşul va cîştiga 25.000 de euro pe lună, iar pentru că a venit liber, a primit şi o sumă la semnarea contractului: aproximativ 100.000 de euro

FC Vaslui mută serios pe piaţa transferurilor. După Adi Popa de la Chiajna şi Varela de la Feirense, moldovenii l-au achiziţionat şi pe Laszlo Sepsi(24 de ani)

Fundaşul stînga dorit de Steaua şi CFR Cluj s-a înţeles cu Adrian Porumboiu să joace pentru galben-verzi. "Sepsi este jucătorul Vasluiului", a confirmat finanţatorul vicecampionilor la televiziunea sportro.

Porumboiu, dar şi stafful tehnic al Vasluiului se află acest moment în Portugalia. Daniel Stanciu, managerul sportiv,, spune că Vasluiul încearcă să parafeze o colaborare cu FC Porto.

"Sepsi e fundaş stînga de meserie, dar poate juca şi mijlocaş central. Eu sînt în Portugalia, eu pot să confirm doar că Varela e deja jucătorul Vasluiului. Vom discuta cu cei de la Porto pentru a avea o colaborare cu ei", a spus Stanciu la sportro.

Laszlo Sepsi a jucat la Tg. Mureş în retur şi a tratat un transfer din postura de jucător liber de contract.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (75)
biancorossi
biancorossi  •  30 Mai 2012, 00:37

cfr, vaslui si steaua au facut cate 2-3 achizitii reusite. au pierdut ceva jucatori sau vor renunta la unii. se anunta un campionat si mai dur.

spivak
spivak  •  29 Mai 2012, 23:40

Sepsi a îmbătrânit fără să reuşească nimic. La naţională n-are loc, în schimb a ajuns să joace la retrogradare cu Tg. Mureş. Sunt vreo 5 fundaşi stânga mai buni ca el în Liga 1.

steaua.libera
steaua.libera  •  29 Mai 2012, 22:16
Postat de terminatorul2 pe 29 Mai 2012, 21:26

Poate ex ! : ))

aia din qatar ma, el jaish

Vezi toate comentariile (75)
Comentează