FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Wesley îl atacă dur pe Porumboiu!

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Criticat dur de patronul său fiindcă a refuzat să joace la Mediaş, atacantul Wesley Lopes îi răspunde finanţatorului Adrian Porumboiu. "Aştept să vină agentul meu în România şi să vorbesc cu cei din conducerea clubului pentru a lămuri situaţia mea. Eu nu am vorbit cu domnul Porumboiu şi nici cu Ciprian Damian, ci am citit criticile în presă. Domnul Porumboiu nu este bărbat dacă nu a avut curajul să îmi spună în faţă acele lucruri. Cînd jucam şi marcam eram cel mai tare, iar acum cînd este supărat sînt prost", a spus Wesley.

"În cazul în care nu voi ajunge la o înţelegere, voi face doar antrenamente cu Vasluiul, dar nu voi juca. Am trecut de vremea cînd voiam să mă fac remarcat, acum am o familie, am o vîrsă şi nu trebuie să mă mai gîndesc la glorie, ci la bani. Viaţa mea este fotbalul, dar şi banii sînt importanţi. Dacă cei din conducere îmi acceptă dorinţele, voi continua cu Vasluiul", a explicat brazilianul.

"Orice om vrea la mai bine. Cînd am venit la Vaslui am vrut să pun o cluază în contract că pot pleca la o ofertă avantajoasă, însă domnul Porumboiu a spus că nu este nevoie. Acum nu se mai ţine de cuvînt. Eu sînt trist pentru această situaţie", a spus Wesley.

Brazilianul riscă să fie amendat de conducere: "Nu mă pot amenda, fiindcă sînt accidentat. Eu nu am ratat niciun antrenament. M-am pregătit de fiecare dată şi viaţa mea la Vaslui a însemnat antrenamente şi casă. Nu poţi să pedepseşti un jucător care este lovit", a comentat atacantul brazilian.

Wesley Lopes a avut probleme la gleznă, iar azi a efectuat un control pentru a vedea cît de gravă este accidentarea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
 •  24 Februarie 2010, 11:31

IL PROPUN PE WESLEY LA DINAMO! Haidaaaaa haida hai!

florinidm
florinidm  •  23 Februarie 2010, 03:27
Postat de pe 22 Februarie 2010, 22:47

daca dupa inca 3 etape Urziceniul e pe primul loc, ai sa ti cu ei de atunci ?

Wesley la ce declaratii faci urmarile ar putea fi grave pentru tine,mai bine fa ceea ce te pricepi,ca bani oricum pentru tara noastra la valoarea campionatului iei destul

 •  22 Februarie 2010, 23:14
Postat de pe 22 Februarie 2010, 20:54

Pai normal sa si doreasca sa plece din satul acela,care nu are nici gara,d-apoi aeroport;dar sper sa nu le treaca celor din conducerea CFR sa l aduca la Cluj-Napoca,e un nesimtit,vrei bani mai multi,dar nu ai facut nimic,pune osul adu trofee si apoi da vei avea bani mai multi,pana atunci joci pe banii cu care ai fost de acod la inceput,cand ai semnat,nesimtitule.

Specifica de unde din Transylvania esti ca sa'ti zic in ce ape te scalzi si tu ca Romania o stiu cam pe toata!? :-))

Vezi toate comentariile (20)
Comentează