FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Wesley le dă speranţe steliştilor: "M-am săturat să fiu cel mai bun şi să nu cîştig nimic!"

Porumboiu vrea 800.000 de euro pe Wesley, exact cît a plătit pe atacant în urmă cu 3 ani şi jumătate, cînd l-a adus de la Leixoes
Porumboiu vrea 800.000 de euro pe Wesley, exact cît a plătit pe atacant în urmă cu 3 ani şi jumătate, cînd l-a adus de la Leixoes

Articol de - Publicat miercuri, 23 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 22 mai 2012 20:43

Brazilianul reafirmă că vrea să plece de la Vaslui şi că i-a fost extrem de greu să vadă sărbătoarea CFR-ului, care a cucerit un nou titlu de campioană.

Steaua e mai aproape ca oricînd de Wesley Lopes. Gazeta de ieri a anunţat că şefii din Ghencea au primit acceptul Vasluiului de a începe negocierile cu jucătorul de 31 de ani, lucru care s-a şi întîmplat. Wesley a plecat ieri dimineaţă acasă, în Brazilia, pentru o vacanţă de 3 săptămîni.

- Wesley, te întorci tot la Vaslui?
- Nu ştiu. Am discutat şi cu patronul Porumboiu şi i-am explicat şi lui punctul meu de vedere. I-am spus că vreau să cîştig şi eu un trofeu, că vreau să ajung la o echipă care are mai mulţi jucători buni, nu doar cîţiva.

- Şi ce ţi-a zis?
- Că mă înţelege şi că îmi va accepta decizia. Să vedem mai departe ce va fi pentru că eu mai am un an contract cu Vaslui şi e normal să respect o înţelegere pe care singur am semnat-o. Totuşi...

- Dar de ce eşti aşa nemulţumit, că pînă la urmă ai cîştigat titlul de golgeter şi multă lume a spus despre Vaslui că a jucat cel mai bun fotbal?!
- M-am săturat să fiu cel mai bun şi să nu cîştig nimic! Nu mai vreau să iau trofee individuale şi nici unul cu echipa! OK, sînt mulţumit că eu mi-am făcut datoria, dar peste un fotbalist trec anii şi cînd ajungi la un anumit nivel îşi doreşti să iei un campionat, o cupă.

"E frustrant să priveşti bucuria altora"

- Şi dacă...
- Şi să vă mai spun ceva! Mi-a fost infernal de greu să mă uit la televizor la sărbătoarea celor de la CFR. Şi voi, ziariştii, şi alţi oameni de fotbal, toţi au spus că noi am jucat cel mai bine, noi am legat 9 victorii, însă de sărbătorit şi de cîştigat au făcut-o ei! E frustrant! Nu vreau să discut dacă şi alţii au jucat corect, dacă s-a furat, dacă arbitrii i-au avantajat, rămîne supărarea că am pierdut şi acum.

- Steaua a anunţat că te vrea. Te-a şi căutat?
- Da. Sînt sincer, nu mă ascund, Steaua m-a contactat. Impresarul meu însă nu e în ţară şi n-am putut discuta. El o să ajungă aici şi cu el trebuie să ajungă Steaua la un acord dacă mă doreşte cu adevărat! Şi în trecut toţi m-au dorit, dar de la vorbe la fapte e distanţă. Şi Gigi, şi Copos, şi Mureşan au vorbit că mă doresc, însă nu s-a realizat nimic pînă la urmă.

- E posibil să pleci chiar în altă ţară?
- Îmi doresc să joc la un club cu care să iau un trofeu, eventual chiar şi titlul, şi Cupa! Ăsta e orgoliul meu.

"Cînd vezi unele lucruri ciudate, cum a fost meciul U Cluj - CFR, cînd CFR a întors de la 0-2, eşti extrem de afectat, aşa cum a fost şi cazul meu" (Wesley Lopes, atacant FC Vaslui)

"Mereu am avut respect pentru Gigi Becali. A investit tot timpul bani în echipă şi a vorbit întotdeauna frumos de mine. Să ne aşezăm la masa negocierilor şi dacă ne vom înţelege, va fi o plăcere să lucrez cu el" (Wesley Lopes, atacant FC Vaslui)

"M-a sunat Gigi şi mi-a solicitat acordul să discute cu Wesley. L-am dat, dacă se înţeleg cu el, atunci le spun şi ce sumă cer eu pentru a renunţa la el" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

37 de goluri a marcat Wesley în acest sezon pentru FC Vaslui, în toate competiţiile, în 44 de meciuri disputate

2 trofee individuale a cucerit Wesley de cînd a ajuns în România: titlul de golgeter 2011-2012 şi trofeul de cel mai bun fotbalist străin în ancheta Gazetei pe 2011

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (75)
biancorossi
biancorossi  •  02 Iunie 2012, 01:31

hai ba tataie,mai taie din ele. ai prins si tu un sezon bun si gata, te dai mare diamant la 33 de ani.

asiris
asiris  •  24 Mai 2012, 00:25

si cu steaua ce sa castige? experienta? :))

reorganizatoru
reorganizatoru  •  23 Mai 2012, 20:08
Postat de theo_s pe 23 Mai 2012, 17:19

In noiembrie, face 32. Ce contract poate sa pretinda si cat poate sa ceara Porumboiu pt. un jucator de un sezon? Nu pare genul care sa mai poata sa alerge la 33.

LEGENDELE IN FOTBAL SE NASC PE LA 18-20 DE ANI DAR DEVIN LEGENDE LA 34-35 DE ANI, PRETUITI-L ATAT CAT VA RAMANE. DIN CLUJ UN CALDUROS NUMAI "U"!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (75)
Comentează