FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Wesley sau alt număr 10 » Reghecampf şi Becali au stabilit care va fi ultimul transfer al verii

Wesley a fost curtat de Steaua şi iarna trecută
Wesley a fost curtat de Steaua şi iarna trecută

Articol de - Publicat duminica, 10 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 25 iulie 2013 17:38

Steaua îl aşteaptă pe brazilian să revină în ţară şi dacă acesta va accepta să semneze, atunci campania de achiziţii se va încheia cu el, dacă va refuza, atunci va fi adus un alt mijlocaş central ofensiv din America de Sud.

La doar o zi după ce s-a întors din vacanţa petrecută în Statele Unite ale Americii, Reghecampf a mers să discute cu Gigi Becali şi să definitiveze lotul. La finalul întrevederii, s-a decis că mai e nevoie de o singură achiziţie. E vorba despre un mijlocaş superofensiv, care să îndeplinească rolul "numărului 10".

Îl caută pe Ozil al Germaniei
Reghe i-a explicat lui Becali ce sistem gîndeşte, şi anume 4-2-3-1, fix ceea ce vor juca la acest European Germania şi Spania. "Ne lipseşte acel jucător din spatele atacantului, care să şi marcheze şi să şi ofere pase de gol", i-a spus Reghe patronului şi i l-a oferit drept exemplu pe Ozil, care joacă în centrul liniei de 3 mijlocaşi ofensivi în "naţionala" Germaniei, în spatele lui Gomez, dar în faţa lui Khedira şi a lui Schweinsteiger.

Wesley e prima opţiune
Primul nume pe lista Stelei e cel al lui Wesley. Gigi Becali a făcut deja o propunere clară de transfer, atît celor de la Vaslui, cît şi fotbalistului. Acum se aşteaptă răspunsul jucătorului, care va fi dat după o discuţie face to face cu patronul Stelei. Acest lucru va mai dura pentru că Wesley va reveni din Brazilia săptămîna viitoare, deşi iniţial şefii Stelei credeau că va ajunge în România în cursul zilei de azi.

Dacă Wesley spune nu, Reghe şi Anamaria aduc un sud-american
Steaua are şi un plan B în cazul în care Wesley nu va accepta oferta. Va fi ales un mijlocaş superofensiv dintr-o listă pe care Reghecampf o are cu astfel de jucători din America de Sud şi de care se va ocupa să fie achiziţionat Anamaria Prodan, soţia tehnicianului din Ghencea.

Reghe ar mai vrea şi un atacant
Pe lîngă un număr 10, Reghecampf mai doreşte şi un alt transfer. E vorba despre un vîrf de careu, însă Gigi Becali n-a fost foarte încîntat de idee, mai ales că a activat clauza lui Nikolici şi muntenegreanul a devenit jucătorul definitiv al Stelei, iar în lot mai sînt alţi 4 atacanţi: Rocha, Rusescu, Mihai Costea, Machado.

Zece titulari şi un mare semn de întrebare
Cum lotul în acest moment e definitivat în proporţie de aproape sută la sută, echipa de bază se conturează şi ea. Conţine 10 nume cît de cît certe, dar şi un mare semn de întrebare, chiar mijlocaşul central din spatele vîrfului.

Echipa tip în noul sezon: 4-2-3-1
Tătăruşanu - G. Matei, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, ?, Tănase - Rocha

"Mai avem nevoie de un singur post să-l acoperim. E vorba despre acel număr 10 care în acest moment ne lipseşte" (Laurenţiu Reghecampf)

"Lotul Stelei nu poate să conţină peste 30 de jucători, ar fi imposibil să se antreneze, de-asta trebuie să decidem inteligent în privinţa componenţei lui" (Laurenţiu Reghecampf)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (142)
terminatorul2
terminatorul2  •  10 Iunie 2012, 15:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ăla din avatarul lui este fostul fotbalist Romulus Gabor , a jucat la Fc Corvinul Hunedoara !!! A fost tare de tot dar asa se intimpla , se naste talent si pina moare raminde speranta !!!!

saviola2_8
saviola2_8  •  10 Iunie 2012, 14:55
Postat de terminatorul2 pe 10 Iunie 2012, 14:51

Nu stiu daca era gay , dar stiu sigur ca porecla lui era TARZAN !!! Asa il strigau colegii si cei din tribune ! Daca papagalul de Alpin il stie de mic si era prezent in tribune , asa cum afirmă el , nu avea cum să nu stie această poreclă !!!!

:))) sa fie sanaots gay, negay, tarzna lol:)) eu aveam -1 an cand a castigat tarzan campionatul de juniori si cand a luat locul 3 cu nationala, atunci cand zice alpin ca a luat balonul de aur al turneului insa il respect enorm, am citit si am vzt toate evolutia corvinului, mi-am facut o idee despre cine a fost gabor, din pacate numele lui este patat datorita lui alpin care stie doar sa abereze si sa incite.

saviola2_8
saviola2_8  •  10 Iunie 2012, 14:52
Postat de terminatorul2 pe 10 Iunie 2012, 14:47

Este cel mai mare mincinos si LĂUDĂROS !!!!

cine? alpin? pai asta e SCOPUL mestere! sa agite, sa incinga atmosfera!:)) totusi cred ca el minte cu intentie nu cred el chiar crede aberatiile care le spune, lespun doar cu scopul de a incita.

Vezi toate comentariile (142)
Comentează