FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Wesley", trimis acasă » Rapidiştii vor să scape de Renan în această iarnă

Pînă să vină în Grant, Renan jucase doar 21 de meciuri în primele două ligi din Brazilia
Pînă să vină în Grant, Renan jucase doar 21 de meciuri în primele două ligi din Brazilia

Articol de - Publicat vineri, 16 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 15 noiembrie 2012 20:22

Adus ca o mare vedetă, brazilianul Renan n-a convins, iar şefii vor să scape de el în această iarnă.

Campania de achiziţii din vară începe să pară din ce în ce mai dezastruoasă. Pe lîngă Codrea, Goga sau Bilaşco, care au dezamăgit pînă acum, alb-vişiniii sînt nemulţumiţi şi de Renan Silva (23 de ani). Sud-americanul n-a reuşit să se acomodeze în România, iar conducerea caută soluţii pentru a-l trimite înapoi în Brazilia încă din această iarnă.

Renan e împrumutat pe un an de zile de la Boavista Sport Club, iar Rapid are prima opţiune de cumpărare, lucru ce nu mai e luat în calcul de şefii rapidişti. Mijlocaşul a impresionat iniţial prin tehnica sa, apoi a arătat carenţe mari din punct de vedere tactic şi fizic, iar în cele 4 luni de cînd e în Giuleşti n-a progresat deloc.

În momentul în care a fost adus, Copos l-a lăudat pe Renan, comparîndu-l cu Wesley Lopes, fostul atacant al Vasluiului: "E chiar mai bun decît el. O să vedeţi voi ce fotbalist am luat!". Etapa trecută, cu U Cluj (2-1), Renan a fost în premieră titular în Liga 1, jucînd 61 de minute, însă a fost unul dintre cei mai slabi de pe teren.

8.000 de euro e salariul lunar al lui Renan Silva în Giuleşti

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Figueiredo scapă
Tot în vară, alb-vişiniii au mai adus din Brazilia încă un fotbalist, pe atacantul Stefan Figueiredo (24 de ani). Chiar dacă a prins rareori prima echipă, vîrful a impresionat la "satelitul" din Liga a 3-a şi va rămîne în continuare, avînd în vedere că el e jucătorul Rapidului pînă în vara lui 2015! În plus, Figueiredo are şi un salariu de 5.000 de euro, o leafă sub media din Grant.

Inbox
- Sabău în Adevărul: "La Rapid mi s-a cerut să anulez un amical pentru că nu erau bani să se tundă iarba pe stadionul din Giuleşti. De asemenea, Copos a închis barul de la Pro Rapid deoarece a considerat că jucătorii consumau multă cafea şi, astfel, costurile erau prea mari".
- Herea e optimist: "În anii trecuţi mereu începeam bine, eram văzuţi favoriţi la titlu şi terminam pe 7, 6 sau 5. Sper ca anul acesta să terminăm pe un loc de cupă europeană, chiar dacă startul a fost slab!".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (29)
argus
argus  •  22 Noiembrie 2012, 12:57

Stiu ca pot fi banuit a fi subiectiv in privinta lui Renan Silva! Mai stiu insa nu poti evalua un jucator in conditiile in care nu-i dai posibiltatea sa se dapateze, altfel spus, nu-i dai ocazia sa jace, sa se poata adapata, sa poti astfel evalua! Corect, profesionlist! Cate jocuri are Silva ca titular? Dar, din postura de rezerva? Cate minute a jucat in total? Intrebari pe care orice antrenor, manager, conducere a unei echipe, ar trebui sa aiba un raspuns INAINTE de a face pe "desteptii"...Exemplul jucatorilor la care Steaua (si nu nmai...) a renuntat nefiind "de nasul ei" ne arata cat de diletant este staful tehnic! S-ar putea ca Silva sa nu fie "de Rapid" dar

daniel84
daniel84  •  17 Noiembrie 2012, 00:05

nu cred k poate sa fie deazstruos sa ai un jucator care poate sa progreseze,deazastruos este sa ai un jucator la o varsta care nu m-ai are multe de aratat in fotbal

mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  16 Noiembrie 2012, 14:12

CE POATE FI DEZASTRUOS IN CAMPANIA DIN VARA,DACA AIA NU AU COSTAT NICI UN BAN?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează