FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Wesley vrea să îşi rezolve singur problemele cu Al-Hilal şi să semneze cu Steaua: "O rezolv eu!"

Wesley a fost ieri la Vaslui și a asistat la amicalul foștilor săi colegi cu CSMS Iași, 1-1 // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)
Wesley a fost ieri la Vaslui și a asistat la amicalul foștilor săi colegi cu CSMS Iași, 1-1 // Foto: Gabriel Tănasă (Vaslui)

Articol de , - Publicat duminica, 01 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 01 septembrie 2013 09:40

Wesley le-a promis roş-albaştrilor că pînă mîine îşi va soluţiona problema cu Al-Hilal, situaţie în care ar semna cu Steaua.

Transferul lui Wesley Lopes în Ghencea se decide azi sau mîine! Gigi Becali ar putea să-şi vadă, în sfîrşit, visul împlinit, acela de a-l aduce pe brazilian în Ghencea.

După ce Mihai Stoica a anunţat că nu vrea să rişte o interdicţie la transferuri dacă îl legitimează pe Wesley, cel mai bun marcator străin din Liga 1 a reuşit să obţină un răgaz din partea conducerii roş-albastre.

El i-a anunţat pe şefii din Ghencea că azi le va prezenta o hîrtie de la clubul din Arabia Saudită prin care oficialii lui Al-Hilal îşi dau acordul ca el să poată semna cu oricine.

"Nu riscăm nimic!"
Se pare că sud-americanul a reuşit să-i convingă pe saudiţi să-i dea drumul. Presa de la Riad a şi anunţat ieri că Lopes şi-a rezolvat situaţia. Site-ul hilal.clasicooo.com a scris ieri: "Wesley şi-a rezolvat situaţia ajungînd la un acord cu Al-Hilal şi cel mai probabil va semna cu Steaua Bucureşti".

Sîmbătă seara, la DigiSport, MM a anunţat: "Am vorbit cu Argăseală, specialistul nostru în regulamente, şi am înţeles că riscăm o interdicţie la transferuri, dacă legitimăm un fotbalist aflat în litigiu cu alt club. E riscant! Gigi Becali ştie şi ne-a zis să negociem pentru Lucian Sînmărtean".

SOS, apărarea!
Principala problemă a steliştilor o reprezintă înlocuitorul lui Vlad Chiricheş. După ce stoperul de 23 de ani a semnat cu Tottenham, roş-albaştrii caută cu disperare un alt fotbalist pe care să-l aducă în lot.

Cum varianta Varela a picat, iar Celeban nu e pe placul lui Reghecampf, lista s-a micşorat. Steaua mai are la dispoziţie mai puţin de 48 de ore pentru a definitiva lista UEFA pentru grupele Ligii Campionilor.

Astfel, Stoica negociază cu Jablonec pentru cehul Vit Benes, un stoper de 25 de ani şi 1,91 metri. Cehii i-au fixat un preţ de un milion de euro, dar MM speră să-l ia pe 700.000 de euro.

"Militarii" mai au şi varianta Andre Pinto, portughezul de 23 de ani care i-a anunţat deja pe grecii de la Panathinaikos că a bătut palma cu Steaua. Preţul lusitanului e de doar 250.000 de euro.

S-au interesat de Tunez?
Presa din Venezuela a anunţat zilele trecute o altă ţintă a Stelei. Conform site-ului ultimasnoticias.com.ve, roş-albaştrii sînt interesaţi de Andres Tunez, un fundaş central de 26 de an, aflat sub contract cu spaniolii de la Celta Vigo.

Sursa citată susţine că negocierile au fost confirmate de impresarul jucătorului. Tunez are 1,87 metri şi a strîns în cariera lui şi 9 prezenţe la echipa naţională a Venezuelei. Site-ul transfermarkt.de l-a cotat la 1,5 milioane de euro.

30.000 de euro pe lună e salariul pe care Steaua i l-a propus lui Wesley şi pe care brazilianul l-a acceptat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
capca1
capca1  •  03 Septembrie 2013, 21:34

Mişto, la ziarul ăsta sunt numai ştiri trăznet: mai era un pic şi Steaua-l aducea pe Rio Ferdinand ! Că toţi pârâţii ăştia de ziarişti au "surse extrem de apropiate" care dau numai ştiri 100% veridice despre fapte care nu se vor întâmpla vreodată !

ertyuiop
ertyuiop  •  01 Septembrie 2013, 17:47
Postat de rad1cal pe 01 Septembrie 2013, 09:52

:))))))))) @Freegigi, macar un fundas sa aduca, altfel e jale mare rau de tot. Daca se accidenteaza sau e suspendat Lukas ori Gardos, e groasa treaba. Nu inteleg de ce au asteptat pana acum, mai ales ca stiau de ceva vreme ca va pleca Vlad. Ce sa-i faci... mare manager MM "The Slave" Stoica asta... Cred ca si daca-l puneam manager pe Alpin care uraste Steaua tot lua un fundas pana acum.

depune candidatura si arata tu meserie.....regreti Steaua 2007-2010? Jalnicule!

ertyuiop
ertyuiop  •  01 Septembrie 2013, 17:44

Daca se realizeaza transferul lui Wesley tristetea va deveni absoluta la hateri.....mereu loseri, mereu frustrati!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează