FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - STEAUA, MÎINE, ORA 17:00, DIGI SPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

Wires e sincer: ”Nu auzisem de Steaua pînă acum o săptămînă”

Wires (stînga) abia aşteaptă să joace în Liga 1 Foto: AFP
Wires (stînga) abia aşteaptă să joace în Liga 1 Foto: AFP

Articol de - Publicat vineri, 20 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 19 mai 2011 20:19

Brazilianul Wires, 28 de ani, a declarat ieri că este onorat de interesul roş-albaştrilor, că şi-ar dori să vină de săptămîna viitoare în România şi că nu se teme de faptul că alţi conaţionali n-au reuşit în Ghencea

- Jose, ce ştii de interesul Stelei?
- Ce mi-a zis impresarul meu. Eu nu auzisem de Steaua pînă în acel moment, nu ştiam de echipă, dar m-am informat. Internetul găseşte tot acum! Am văzut palmaresul clubului, faptul că a cîştigat Cupa Campionilor, că joacă la cel mai înalt nivel în Europa şi am fost convins pe loc că e un transfer bun.

- Să înţelegem că ai veni la Steaua.
- Da, mi-ar plăcea. Am văzut că e numărul 1 în România, mi-a vorbit şi Ricardo, de la Rapid, de această ţară, de Bucureşti, am auzit lucruri frumoase.

- Pe Geraldo Alves îl cunoşti? E la Steaua, e fratele lui Brunos Alves.
- Doar după nume, pe Geraldo nu-l ştiu personal. În schimb, îl ştiu pe Julio Alves, fratele lor mai mic, care e cu mine la Rio Ave. Şi el mi-a spus lucruri bune despre România.

- Brazilienii nu prea au reuşit în Ghencea, nici n-au avut noroc. Nici Andrey, nici Elton, nici Arthuro, nici Ricardo, nici Bonfim, nici Maicon.
- Da? Nu ştiu, poate e întîmplare. Eu vreau să reuşesc oriunde joc. Ar fi un pas important pentru cariera mea, îmi doresc să fiu campion.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
neko00
neko00  •  23 Mai 2011, 17:18
Postat de enoxcj pe 20 Mai 2011, 09:49

baiatul asta a fost mintit :) imi pare rau de el, ce o sa primeasca la oi, nu cred ca va uita usor :)). Auzi la el, steaua joaca la cel mai inalt nivel in Europa (ahahahaha) si ca e nr. q in Romania (ahahahaha) :)))

Nu, CFR-ul e cea mai buna echipa, CFR-ul e singura care poate pierde de la orice echipa indiferent de valoare. Normal ca Steaua e cea mai buna si cea mai titrata, are cele mai glorioase performante in Europa, cupa campionilor, are chiar si o semifinala de cupa uefa in 2006.

kage
kage  •  21 Mai 2011, 10:31

la 28 de ani alti se pensioneaza la fotbal bine ai venit pensionarule si lasa ca si CFR joaca la acelasi nivel inalt in Europa ca si Steaua :)))

enoxcj
enoxcj  •  20 Mai 2011, 09:49

baiatul asta a fost mintit :) imi pare rau de el, ce o sa primeasca la oi, nu cred ca va uita usor :)). Auzi la el, steaua joaca la cel mai inalt nivel in Europa (ahahahaha) si ca e nr. q in Romania (ahahahaha) :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează