FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVAMAXIMA.RO

Wotte: "Sper ca fanii din Severin care vor veni la meci să susţină echipa"

mark wotte +3   FOTO
mark wotte

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Antrenorul echipei Universitatea Craiova, Mark Wotte, a declarat că speră ca rezultatul partidei cu Gaz Metan Mediaş să fie decis în teren, făcând referire la penaltiul neacordat craiovenilor de arbitrul Augustus Constantin, în meciul cu Dinamo.

"După toate problemele de la meciul cu Dinamo şi din această săptămână, urmează un meci foarte important, cu Mediaşul, pe care trebuie să-l câştigăm. Sperăm ca în acest meci fotbalul să decidă rezultatul, nu să fie decis de altcineva. Mediaşul este o echipă cu jucători buni, nu este o echipă rea, dar am convingerea că vom obţine un rezultat bun", a spus Wotte, preluat de Mediafax.

El consideră că pe stadionul din Drobeta Turnu Severin echipa sa se va simţi ca şi pe teren propriu. "Consider că vom juca pe teren propriu şi avem nevoie de susţinere. Sper ca fanii din Severin care vor veni la meci să susţină echipa la fel cum o fac cei din Craiova. Consider că stăm bine fizic şi veţi vedea că vor apărea şi rezultatele", a precizat Wotte.

Partida Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaş, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  27 Februarie 2010, 08:33

Bate Gazu' 2-0!

 •  26 Februarie 2010, 14:58

Wotte tu ai grija tata sa nu jucam ce-am jucat la Dinamo ca ne rup aia de la Medias

Vezi toate comentariile (2)
Comentează