FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Zapata ia în calcul despărţirea de Steaua: "Pot să-mi văd de drum dacă nu sînt dorit"

Articol de , - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Zapata spune că nu face o tragedie dacă Piţi nu-l va dori în lot, chiar dacă mai are un an de contract.

Robinson Zapata a revenit ieri în ţară, iar mîine după-amiază se va prezenta la reunirea Stelei. Columbianul e la curent cu faptul că viitorului tehnician din Ghencea, Victor Piţurcă, nu prea îi plac străinii, dar nu e îngrijorat.

"Dacă noul antrenor nu se bazează pe mine, nu e nici o problemă, pot să-mi văd de drum. Pînă la urmă, asta e viaţa jucătorilor, pleacă de la o echipă la alta", a declarat  Zapata, al cărui angajament cu roş-albaştrii expiră vara viitoare. Portarul a comentat şi faptul că la vizita medicală de vineri au paticipat numai 15 jucători: "Mai bine mai puţini şi de calitate. Oricum, probabil că vor mai veni şi cîţiva băieţi de la echipa a doua".

Ienei decide azi
Emeric Ienei a explicat pe stelisti.ro ce i-a cerut Piţurcă lui Becali şi ce şanse sînt ca el să-l urmeze pe fostul selecţioner în Ghencea: "Victor vrea să aibă 6 milioane de euro pentru achiziţionarea unor noi jucători. Deci un buget mai mic decît cel al lui CFR, care a anunţat că investeşte 8 milioane. Piţi îşi doreşte un fundaş central valoros, plus doi mijlocaşi foarte buni. Duminică hotărăsc dacă accept postul de preşedinte".

Mătură pe jos cu Dodel
Jocul slab făcut de Cristi Tănase la echipa naţională l-a enervat pe Mircea Sandu. Preşedintele FRF l-a criticat dur, la GSP TV, pe mijlocaşul Stelei: "Tănase nu e fotbalist, el e un plezirist! Cei ca el nici nu ştiu să-şi aleagă femeile. Ca să aibă succes în fotbal, ar trebui să-şi ia o fată cu facultate, una cuminte". Tănase e prieten cu "bomba sexy" Iulia Tăbăcaru.

- Vîtcă nu acceptă să fie rezervă: "Eu îl ştiu pe Piţurcă un antrenor corect şi deschis, care-ţi spune adevărul în faţă. Vreau să am o discuţie cu el, să-mi zică ce are de gînd cu mine!".
- Steliştilor le pare rău că l-au pierdut pe Rada, care a semnat cu CFR. "S-a făcut o mare prostie astă-iarnă, cînd a fost vîndut la Al Nasr, în Emirate!", crede Ienei.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează