FOTBAL  »  Superliga  »  

Zapodeanu: “Popa trebuie păstrat la Iaşi!”

Articol de - Publicat luni, 05 mai 2008 00:00

Fostul acţionar al Politehnicii, Ioan Zapodeanu, şi-a schimbat părerea faţă de antrenorul Ionuţ Popa. După ce l-a criticat pe tehnician în repetate rînduri în perioada în care finanţa echipa ieşeană, omul de afaceri a declarat că “am realizat mai multe lucruri în ultima vreme şi pot spune că trebuie făcute toate eforturile ca Popa să fie ţinut în continuare la Poli, unde a făcut treabă foarte bună.

Zapodeanu, care a împrumutat Politehnica înaintea meciului cu U Cluj cu o sumă consistentă, a mai spus că nu exclude nici revenirea în rîndul acţionarilor grupării din Copou.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  12 Mai 2008, 18:21

nu ii e putin rusine??? dupa ce a vrut sa il dea afara... RUSINE ZAPODEANULE ... semeni bine cu RAZGANDEANU... oamnei de valoare nu gluma... Forza POLI IASI

 •  07 Mai 2008, 12:48

dak nu avem buget de cupa ueffa,sarputea sa plece nea popica...da ramane;)...ca am vb eu cu el:P....fortza POLI

 •  06 Mai 2008, 14:03

la ce sa vina asta inapoi???cat a fost actionar,numai panarama si circ era la club iar rezultatele echipei au fost pe masura...pana acum era impotriva lui Popa si acum il adora??

Vezi toate comentariile (6)
Comentează