FOTBAL  »  Superliga  »  VINE LA STEAUA?

Zenga la Steaua în locul lui Lăcătuş? "Aş colabora bine cu Mihai Stoica"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2010 00:00

Antrenorul italian Walter Zenga susţine că încă nu a fost demis de la Al-Nassr şi spune că nu ar refuza o ofertă de la Steaua.

"Sunt în continuare antrenor la Al-Nasr, pe 4 ianuarie mă prezint la reunire. Nu m-a dat nimeni afară, însă sînt probleme cu banii. N-am mai primit salariul de şase luni, iar acum purtăm discuţii pentru a rezolva situaţia", a comentat Zenga (50 de ani), pentru "Adevărul".

Apoi a adăugat: "De la Steaua nu m-a căutat nimeni, iar cei de-acolo au antrenor. Nu-mi place să fiu implicat în discuţii de genul acesta, însă normal că, în viitor, aş mai colabora cu Mihai Stoica. E un om extraordinar".

Walter Zenga a mai antrenat Steaua în sezonul 2004-2005, dar a fost destituit cu 3 etape înainte de finalul campionatului. În acel sezon, roş-albaştrii au cucerit titlul.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (33)
steaua.the.best
steaua.the.best  •  10 Ianuarie 2011, 00:06

FORTA STEAUA!!!

steaua.the.best
steaua.the.best  •  10 Ianuarie 2011, 00:06

FORTA STEAUA!!!

steaua.the.best
steaua.the.best  •  10 Ianuarie 2011, 00:06

FORTA STEAUA!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează