FOTBAL  »  Superliga  »  DESPĂRȚIRE

GALERIE FOTO Pus pe liber și de soție! Scandalurile se țin scai de cel mai hulit fotbalist al momentului din Superligă. Iubita lui a leșinat când a aflat pe unde umbla

Grecul Panagiotis Tachtisdis (33 de ani), mijlocașul de la CFR Cluj care a provocat cutremurul de la clubul din Gruia și despre care Mutu tocmai a declarat că speră să nu-l mai vadă niciodată, are probleme și acasă, scriu jurnaliștii din țara lui natală. +39   FOTO
Grecul Panagiotis Tachtisdis (33 de ani), mijlocașul de la CFR Cluj care a provocat cutremurul de la clubul din Gruia și despre care Mutu tocmai a declarat că speră să nu-l mai vadă niciodată, are probleme și acasă, scriu jurnaliștii din țara lui natală.

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 21:39 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 22:20

Grecul Panagiotis Tachtisdis (33 de ani), mijlocașul de la CFR Cluj care a provocat cutremurul de la clubul din Gruia și despre care Mutu tocmai a declarat că speră să nu-l mai vadă niciodată, are probleme și acasă, scriu jurnaliștii din țara lui natală.

Jocurile slabe prestate de grec în ultimele partide ar fi cauzate de „ruptura” acestuia de soția cu care are 3 copii. Aceasta s-ar fi despărțit de fotbalist, după ce a aflat despre actele de infidelitate ale acestuia la Cluj, scriu grecii de la enikos.gr.

Zeta Theodoropoulos a leșinat când a aflat că Panagiotis Tachtisdis o înșală la Cluj

+35 FOTO

Coditianul elen a scris că partenera lui Tachtisdis, Zeta Theodoropoulos, chiar ar fi leșinat în momentul în care a aflat că șoțul ei, cu care este împreună din 2016, o însală.

Zeta este o vedetă TV cunoscută în Grecia și se afla în platoul unei emisiuni în seara în care a aflat că Panagiotis îi este infidel.

În timpul unei pauze, Zeta ar fi leșinat. Prezentatoarea emisiunii a anunțat că nu se simte bine și a părăsit platoul. Momentul ar fi coincis cu cel în care a primit vești din România, cum că șoțul ei ar fi fost surprins într-un club de noapte din Cluj-Napoca, distrându-se alături de două femei, scrie sursa citată!

Aceasta a ajuns la spital, de unde a oferit și declarații: „Doar m-am simțit rău, așa cum s-a spus în emisiune. Totul este bine acum. Nu vreau să declar nimic despre viaţa personală. Prioritatea mea în acest moment este familia mea, copiii mei. De acum înainte nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei. N-am făcut-o în cei nouă ani în care am fost împreună, nici acum nu o fac...”.

Chiar dacă Zeta nu a anunțat oficial despărțirea, semnele unei „rupturi” între cei doi sunt destul de clare. Aceștia nu se mai urmăresc pe rețele de socializare, unde nu au mai postat nimic împreună de mai bine de 6 luni.

Tachtsidis va fi pus pe liber și de CFR Cluj

Grecul a fost eroul negativ al partidei care a culminat cu plecarea lui Adrian Mutu la CFR Cluj. Tachtsidis a văzut roșu direct în minutul 11 al meciului Corvinul - CFR, scor 4-0, din „sferturile” Cupei României. După acea partidă, Adrian Mutu, dar și președintele Cristi Balaj au demisionat.

Mutu a declarat zilele trecute că nu mai vrea să-l vadă vreodată pe Tachtsidis.

Sursele GSP susțin că fotbalistul nu va mai continuă în Gruia din vară.

Match Preview - CFR Cluj - FCSB

Citește și:

Ilie Năstase, după ce Simona Halep a declarat forfait pentru Oeiras: „Poate din cauza asta are durerile”
RETRAGERE
Ilie Năstase, după ce Simona Halep a declarat forfait pentru Oeiras: „Poate din cauza asta are durerile”
Inedit: cum vrea Kopic s-o scoată pe Dinamo din criză » „Azi am decis să facem ceva puțin diferit”
DINAMO
Inedit: cum vrea Kopic s-o scoată pe Dinamo din criză » „Azi am decis să facem ceva puțin diferit”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
mihneailie030
mihneailie030  •  12 Aprilie 2024, 20:31

A leșinat de emoție... A dat grecul în romancutele cu probleme financiare... Nimic nou sub soare. Fetele,, iubește,, grecii... Ca miros a transpirație....

ChuckRhoades
ChuckRhoades  •  12 Aprilie 2024, 19:27
Postat de Van_Basten pe 12 Aprilie 2024, 17:30

***

stelute,stelute si iar stelute. ha ah ha.

Van_Basten
Van_Basten  •  12 Aprilie 2024, 17:30
Postat de Randoomlegend pe 11 Aprilie 2024, 22:28

de ce ar fi tzatzichi asta erou negativ? este erou pozitiv:))) este unul din cei mai buni jucatori de la franari,jucatorul care a dat gol stelei in acel egal din retur,faptul ca prosti de la kfr o sa scape de el in vara este un lucru pozitiv. nu au ce cauta jucatori de calitate la franari.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează