FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zicu dă probe la Hercules

Articol de - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Hercules îl vrea pe Ianis, însă ar dori să-l vadă în cîteva partide de verificare înainte de a-l împrumuta.

Ianis Zicu se chinuieşte să plece de la Dinamo, dar singura ofertă venită pe adresa clubului pentru el e de la Hercules Alicante. Iar spaniolii abia promovaţi în Primera Division nu acceptă să-l ia "în orb" pe mijlocaşul ofensiv de 26 de ani, în ciuda relaţiilor foarte bune dintre impresarul Giovanni Becali şi antrenorul lui Hercules, Esteban Vigo.

"Giovanni n-a vorbit la Alicante doar pentru Ianis, ci şi pentru Cristi Pulhac, că nici el nu mai suportă încă un an în Ştefan cel Mare. A încercat să-i convingă de calităţile lui Zicu, însă ibericii au dubii, se întreabă de ce a jucat atît de puţin în ultimii trei ani şi care mai e starea lui fizică", au explicat surse credibile pentru Gazetă.

Dinamoviştii nu prea acceptă ca Ianis să susţine probe: "E totuşi fotbalist care a trecut prin Serie A, nu-l putem umili chiar aşa! Dacă spaniolii vor să-l vadă cum mai joacă, să vină la cîteva amicale ale noastre. Apoi, n-au decît să-l verifice din punct de vedere fizic, să-i facă toate testele medicale posibile".

5 meciuri are Zicu în "naţională". Primul cu Japonia, în 2003, ultimul cu Slovenia, în 2007

200.000 de euro este salariul stagional al lui Zicu la Dinamo. La Hercules ar urma să încaseze cu 100.000 de euro mai mult

250.000 de euro ar putea încasa Dinamo pentru împrumutul pe un an al lui Ianis la Alicante

1 milion de euro a plătit Inter Milano pe Zicu în ianuarie 2004. Ianis n-a jucat deloc pentru milanezi, fiind împrumutat la Parma, la Dinamo şi la Rapid

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
sdoru
sdoru  •  27 Iunie 2010, 09:26

cONDUCATORI DINAMOVISTI VOI CREDE-TI CA ALTI CONDUCATORI DE ECHIPE SUNT MARIONETELE SAMSARILOR BECALI???CE A DOVEDIT ZICU PANA ACUM?nimic!!!e catalogat si la anii lui tot speranta!!!este de rasul lumii!!a ramas la dinamo numai datorita impresarilor nu pt prestyatia lui in teren!!!EL VA RAMANE LA DINAMO SI VOM AUZI IAR ACEEASI POVESTE:NU NE-AU DAT ATATIA BANI CAT NE-AU PROMIS!la fel ca si cu cristea,moti!OARE DE CE S-AU PUTUT VINDE:ROPOTAN,RADU STEFAN?sa scapam odata de plafonati!!!!!!!!

sundancekid
sundancekid  •  27 Iunie 2010, 02:24

Nu-l ia nimeni..tot pe capul nostru o sa ramina ! Poate totusi avem noroc si scapam de Pulhac ! Pe Curca sa-l imprumutam la o echipa prin B pe undeva ! Scarla ar fi bun de rezerva ! Cu Dolha am cosmaruri si acum ! Sper ca Dinamo sa nu se mai bazeze niciodata pe el ! In cel priveste pe Margaritescu sau Chiacu sunt fara cuvinte !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează