FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII 2-0

ZIUA ARMATEI » Steaua şi-a salvat sărbătoarea de 25 octombrie abia în a doua repriză

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2010 00:00

Fundaşul stînga al Pandurilor a păstrat toate punctele în Ghencea, greşind grav la golurile lui Stancu. "Motanul" Stancu e noul golgeter al Ligii 1 Bergenbier, aseară ajungînd la cota 10.

Ieri, de Ziua Armatei Române, Steaua a avut în echipă mulţi soldaţi neinstruiţi şi un general adevărat: Bogdan Stancu.

În prima repriză, şuturile anemico-apatice ale roş-albaştrilor au fost periculoase doar pentru integritatea reclamelor de pe margini. Bogdan Stancu (16) a tras peste, Bonfim (37) a reluat cu capul din mijlocul careului pe lîngă buturi şi tot "Motanul" (40) a trimis balonul la un metru de poartă. Da, probabil că vă faceţi cruce, dar astea au fost toate fazele roş-albaştrilor din prima parte, nici un şut nefiind pe spaţiul porţii!

Mai aproape de gol au fost pandurii lui Grig, meritau, măcar pentru că au atacat. Geraldo (18) era să-şi învingă goal-keeper-ul, Voiculeţ (34) a şutat cu forţă de la 25 de metri, dar Tătăruşanu a respins cu oarecare greutate, pentru ca tot mijlocaşul refuzat de Steaua în vară să încerce "o boltă", în minutul 40, dar fără folos.

Norocul celor mari
Pauza nu i-a trezit pe stelişti, dar i-a adormit definitiv pe oaspeţi. Gazdele erau obişnuite să fie salvate pe final de meci de grecul Kapetanos. Aseară a fost de-ajuns Grecu, fundaşul stînga al Pandurilor. După minute bune în care oamenii lui Grigoraş au dominat, Grecu i-a pasat decisiv lui Bogdan Stancu în urma unui corner şi golgeterul n-a refuzat darul.

Ba, peste cîteva minute, a scăpat iar de apărătorul de mucava şi s-a dus glonţ spre 2-0 din pasa excelentă a lui Ricardo. Asta a fost tot! Iar la final, o parte din aplauzele fanilor ar fi trebuit să se-ndrepte şi spre Grecu.

Lupescu: "N-am primit nici un e-mail"
După ce Gazeta a scris că Steaua îl acuză pe Ionuţ Lupescu pentru programarea meciului de Cupă la 48 de ore după cel de campionat cu Pandurii, directorul general al FRF a ripostat pe gsp.ro: "N-am primit nici un e-mail de la Steaua cu vreo solicitare de reprogramare. Directorul de competiţii, domnul Mihalache, s-a ocupat şi mi-a zis că este o hotărîre a Comitetului de Urgenţă. Eu n-am nici un amestec". (Cristian Otopeanu)

Dorinel rîde de Steaua
Fost antrenor în Ghencea acum fix doi ani, Dorinel Munteanu, acum lider cu Oţelul, a trimis săgeţi înspre echipa patronată de Gigi Becali: "Steaua nu este un pericol pentru noi. Orice s-ar întampla la meciul cu Pandurii, mi-e indiferent deoarece Steaua nu e o pretendentă la titlu. Nimeni nu trebuie să se teamă de ea că va termina în frunte".

Grigoraş primit cu aplauze
Tehnicianul gorjenilor, Petre Grigoraş, a avut parte de o primire călduroasă pe Ghencea, spre deosebire de alţi antrenori. După ce la staţia de amplificare a fost prezentat ca un fost stelist, Grig a fost aplaudat de roş-albaştri. Tehnicianul Pandurilor, care a jucat la Steaua înainte de '89, a fost îmbrăţişat înainte de meci de Lăcătuş, fostul său coechipier.

Szekely cerut de fani
Nemulţumit de pretaţia jucătorilor lui Lăcătuş, publicul l-a cerut pe teren pe Janos Szekely. Mijlocaşul, rezervă aseară, a revenit de la echipa a doua după ce a semnat un nou contract cu gruparea din Ghencea, pe un salariu mai mic. Szekely a fost trimis teren abia în minutul 73, în locul lui Nicoliţă, fiind întîmpinat cu aplauze entuziaste.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
mario_68
mario_68  •  26 Octombrie 2010, 18:09

mare plictiseala echipe modeste

filozoful
filozoful  •  26 Octombrie 2010, 15:48

...DA A SARBATORIT "ZIUA ARMATEEI ROSII DE OKUPATIE",ARMATA CE A UCIS IN CEL DE-AL DOILEA RAZBOI MONDIAL,NUMAI LA STALINGRAD SI COTUL DONULUI,PESTE 200.000 DE OSTASI AI ARMATEI ROMANA.FELICITARI ,SUNTEM MANDRI DE VOI.......

dannysukaru
dannysukaru  •  26 Octombrie 2010, 13:28

deci bilasco nu joaca nimic,nu stiu ce vede laca la el,tanase e obosit de cand s-a nascut,daca nciun galben nu e in stare sa ia,vai si amar de el.oricum slab joaca steaua iar,daca se chinuie si cu pandurii.mi frica de meciu cu rapid,sa nu luam iar vreo 5

Vezi toate comentariile (9)
Comentează