FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zorici: "Voi fi titular!"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Dinamo şi-a asigurat pentru următorii 3 ani serviciile lui Zorici, care se vede om de bază la noua sa echipă

Campionii au reuşit, în sfîrşit, să aducă un fundaş central. Marko Zorici (27 de ani), de la Genclerbirligi, a sosit marţi noapte în cantonamentul roş-albilor. Ieri, stoperul de 1,91 metri a efectuat vizita medicală, iar astăzi, după ce va sosi Cristi Borcea în Turcia, va semna un contract pe 3 sezoane.

Într-o engleză aproape perfectă a acceptat ieri un dialog despre noul său club. "Nu am stat mult pe gînduri cînd am auzit că mă vrea Dinamo. Ştiu că este una dintre cele mai bune echipe din România şi că a fost campioană, deci e o onoare pentru mine să fiu aici", a spus fotbalistul. Zorici e ambiţios. A spus că vrea să fie titular în Ştefan cel Mare: "Am auzit că Ştefan Radu a plecat la Lazio, înseamnă că este un fotbalist foarte bun. Eu voi da tot ce am mai bun pentru noul meu club şi vreau să fiu titular. Îmi doresc să joc cu Dinamo în grupele Champions League, sper să facem treabă bună".

"Pe Dănciulescu îl ştiu foarte bine. Am jucat împotriva lui în China, este un atacant pur sînge, cu calităţi extraordinare. Sînt mîndru să fiu coleg cu el"
Marko Zorici

A confundat Dinamo cu Steaua şi Rapid
În momentul în care a fost întrebat ce ştie despre Dinamo, Zorici a răspuns sigur pe sine: "Ştiu că în urmă cu doi ani de zile a jucat, alături de o altă echipă românească, un sfert de finală în Cupa UEFA!". Cînd i s-a explicat că a făcut o eroare, Steaua şi Rapid evoluînd în acel sfert de finală, sîrbul s-a fîstîcit: "Aaa, da, aveţi drepate! Îmi pare rău că am încurcat lucrurile, oricum Dinamo este cea mai bună echipă din România".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  07 Februarie 2008, 18:44

solutia pt a ajunge in liga campionilor e sa il luam pe haldan. Cu el in echipa defilam!!!!!

 •  07 Februarie 2008, 17:27

asa e ne trebuie antrenor.Transferuri am facut si zic ca sunt fffff bune acum trebuie sa se acomodeze cat mai repede.Ne trebuie antrenor cu experienta.Borcea ar face bine sa il aduca si pe haldan la mijloc, langa Margaritescu,si sigur avem asigurat cel putin locul 2. HAI DINAMO,,Cu pekaric si haldan in echipa nu avem rivali

 •  07 Februarie 2008, 17:21

decat stelist cacacioss .HAI DINAMO

Vezi toate comentariile (10)
Comentează