FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Zotta: "Copos nu va renunţa la Rapid! Vrem Cupa şi campionatul"

Constantin Zotta
Constantin Zotta

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 29 decembrie 2011 19:35

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta, este convins că jucătorii giuleşteni, împreună cu antrenorul Răzvan Lucescu, pot aduce în vitrina clubului al patrulea trofeu de campioană din istoria clubului alb-vişiniu.

“Copos, orice se va întîmpla, nu va renunţa la Rapid, e viaţa lui, copilul lui şi sînt convins că va fi alături de această echipă tot timpul.

Eu pot doar să susţin că nu e normal ca un antrenor să ofere prime jucătorilor. În ceea ce priveşte plăţile, situaţia e stabilă, au jucat şi-au primit primele, plata salariilor e la zi.

Cîştigarea Cupei şi cîştigarea campionatului reprezintă obiectivele nostre în acest sezon. Valoarea jucătorilor ne dă dreptul să credem că putem cîştiga campionatul”, a spus Constantin Zotta pentru DolceSport.

3 titluri de campioană a României are Rapidul în 88 de ani de existenţă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (15)
dukanus
dukanus  •  31 Decembrie 2011, 10:34

bai copos numai afoni si tradatori aduci la echipa...dinu gheorghe e un mare dinamovist si zotta e un mare nimic....adu si tu nea george pe rica raducanusau altu...sa fie un rapidist convins sau macar un profesionist adevarat cum e stan de la galati...la multi ani rapidisti

toml
toml  •  30 Decembrie 2011, 00:32
Postat de wwerko80 pe 29 Decembrie 2011, 22:18

lol. Vorbeste si asta ca sa vazut pe locu 1 dupa 4 ani. Vezi ba ca rapidu mereu a fost in primele 3 dupa tur. Noi mereu am avut sansa la titlu. Voi odata la 3-4 ani terminati pe 1 in tur si luati si voi titlu. Dar stai ca atunci nu era cfr. Acum e si CFR si Rapid, si Vaslui. Acum ca are vaslui cale libera la transferuri, vai de dinamo. Sper doar sa nu ajungeti pe 5-10. Rapid, CFR, Vaslui, Steaua, restu Asa o sa arate clasamentu la final. Bafta ;)

Imi pare rau sa-ti spun dar Rapidul de care tu esti mandru nu este acelasi pe care te duci sa-l vezi pe stadion. Sper sa ma contrazica rezultatele de anul acesta.

toml
toml  •  30 Decembrie 2011, 00:30
Postat de bluered_sky pe 29 Decembrie 2011, 23:58

ce fata de spagar are asta....

Ai prins "esenta" articolului. S-a meritat sa te bagi in seama .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează