FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASTRA

Zotta desfiinţează arbitrul după meciul cu Astra: "Aşa trebuia să fie! Eu am ştiut asta cînd am văzut delegarea" » Ce au zis Protasov şi Lokica

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 23:10

Preşedintele celor de la FC Braşov, Constantin Zotta, a atacat dur maniera de arbitraj a centralului Cătălin Popa şi spune că a fost convins că aşa va fi în momentul în care a văzut delegarea. 

"A greşit mult arbitrul şi doar într-o direcţie. Dacă acest Popa nu făcea ce a făcut, suporterii plecau foarte mulţumiţi de la stadion. A acordat cartonaşe galbene şi lovituri libere cu uşurinţă.

Este clar că aşa trebuia să fie. Eu cînd am văzut delegarea le-am zis băieţilor că aşa va fi. Poate că ăsta e motivul pentru care arbitrează aşa puţin", a zis Zotta la finalul jocului.

Vjekoslav Lokica - antenor FC Braşov:

"Chiar dacă am avut doi jucători eliminaţi, consider că am pierdut două puncte astăzi. Am încercat să facem tot ce am putut în finalul meciului şi să salvăm un punct.

Ce a făcut Bencum la al doilea cartonaş galben este o prostie. Cred că vom reuşi salvarea de la retrogradare", a spus Lokica la Digi Sport.

Oleg Protasov - antrenor Astra:

"A fost un meci dificil, dar ştiam că va fi aşa pe terenul Braşovului. Gazdele şi-au dorit foarte mult să cîştige acest punct. Am primit gol după o greşeală personală, dar ar fi trebuit să cîştigăm.

Nu te aştepţi ca jucători cu experienţă să facă astfel de greşeli cum a făcut Laban la golul primit, dar nu avem ce face. Nu reuşim să înscriem şi trebuie să găsim soluţii la această problemă", a spus Protasov la Digi Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rokko
rokko  •  02 Martie 2015, 08:30

Daca era bun conducator Zotta primea si arbitru cumsecade ....Niculae , da banii pe fete, nu-i mai da lui Zotta!

davidbv
davidbv  •  02 Martie 2015, 00:33

Poti sa ai ce vrei cu Zotta dar arbitrul asta chiar a arbitrat prost.

ortega
ortega  •  02 Martie 2015, 00:14

Băi Zotta , nu pe tine te-a fugrit Iorgulescu ? O fi aceleși cu șeful Ligii ...? Ai zilele mai numărare decât prevede STAS-ul , profitor ynfect ... Zotta .........ușa !!!!! Afară cu gunoyul ăsta ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează