FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zoubir e impresionat de interesul pe care l-a stîrnit în rîndul granzilor din București: ”Mă vor? E o plăcere pentru mine!”

Articol de - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 00:00

Mijlocașul ofensiv francez spune că se gîndește pînă în vară doar cum să salveze Petrolul de la retrogradare

Petrolul Ploiești a încheiat 2015 ultima în clasament, însă Abdellah Zoubir a fost cel mai lăudat fotbalist al "lupilor" și a atras atenția marilor grupări din Liga 1. Rednic l-a ochit încă din septembrie, și Steaua s-a arătat interesată de el, prahovenii ar fi de acord cu transferul, dar nu sub 300.000 de euro. Zoubir a făcut joncțiunea cu lotul condus de Constantin Schumacher și a spus că este onorat de interesul pe care l-a stîrnit, însă are alte planuri pentru sezonul de primăvară.

"Este o mare plăcere ca Dinamo și Steaua să se intereseze de mine. Am auzit și eu că au întrebat de mine. E o plăcere să fii monitorizat de cluburi mari. Vom vedea în continuare ce se va întîmpla. Am înțeles că sînt formații care mă caută, chiar este o onoare. Dar, deocamdată, rămîn concentrat pe ceea ce am de făcut la Petrolul, sper să facem treabă bună în sezonul de primăvară și să ne salvăm", a comentat Zoubir.

3 goluriși două pase decisive are fotbalistul în 25 de meciuri pentru Petrolul

"Cred că avem o echipă performantă pentru a salva Petrolul. Nu va fi ușor, din contră, dar cu voință, cu muncă, avînd inteligență și cu o pregătire bună, putem reuși"
Abdellah Zoubir, mijlocaș Petrolul

Gavrilă dorit la Botoșani

Moldovenii au pus ochii pe Bogdan Gavrilă, 23 de ani, pe care l-ar vrea împrumut, pentru început, pînă în vară, după care să intervină transferul definitiv. Există și posibilitatea de a fi deținut în coproprietate. Mai lipsește doar acordul jucătorului de bandă, care a reușit 3 pase decisive în 20 de meciuri pentru Dinamo în acest sezon. (Ionuț Tabultoc)

Amendă de la 2 kg în plus

Roș-albii se reunesc luni, la Săftica, urmînd a începe antrenamentele în propria bază de pregătire. Rednic le-a transmis un mesaj clar jucătorilor, pentru a nu avea probleme în startul cantonamentului: "Un kilogram peste greutatea optimă a fiecăruia mai trece, înțeleg, dar ceea ce depășește se plătește!".

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (5)
legoolas
legoolas  •  07 Ianuarie 2016, 20:50

Sper sa nu plece Gavrila, sezonul asta parca a jucat mai bine decat Matei.

red_panzer
red_panzer  •  07 Ianuarie 2016, 11:23

du-te la fcsb,ZOUBIREEE... O sa fie singura echipa care o sa joace cu 15-16 jucatori de la inceputul meciului.vad ca ciobanul puscarias vrea o linie de 8 mijlocasi:chipciu,stanciu,pintili,bourceanu,karja,budescu,zoubir,filip,etc...+4 fundasi si 2-3-4 atacanti!!!! du-te sa freci banca si sa rada de tine la tv.... lasand gluma la o parte.....voi ce ziceti?

vyyllyy
vyyllyy  •  07 Ianuarie 2016, 10:23
Postat de travka pe 07 Ianuarie 2016, 09:15

astia se gandesc sa vanda jucatori la Botosani iti dai seama =)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează