FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Zougoula e istorie » Dinamo i-a reziliat contractul ivorianului. Alţi trei jucători sînt vizaţi

Zougoula s-a evidențiat la Dinamo prin anecdote: a cerut mașină de serviciu, deși n-are carnet, și și-a băgat ghetele de fotbal în apă fierbinte, înghețînd apoi pe margine
Zougoula s-a evidențiat la Dinamo prin anecdote: a cerut mașină de serviciu, deși n-are carnet, și și-a băgat ghetele de fotbal în apă fierbinte, înghețînd apoi pe margine

Articol de - Publicat vineri, 20 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 19 decembrie 2013 22:14

Dinamo s-a despărţit oficial de micuţul atacant, ivorianul nereuşind să se impună în Ştefan cel Mare. Îl urmează Hasanovici şi Pape Ndaw, plus Thomas, căruia i se va căuta echipă.

Chiar în prima zi de vacanţă, roş-albii au rupt contractul cu Kevin Zougoula, atacantul de 25 de ani, fost trei sezoane consecutive golgeterul primei ligi din Coasta de Fildeş. Exista o clauză în înţelegerea iniţială, din septembrie, cum că dinamoviştii pot să nu-i prelungească acordul, ceea ce s-a întîmplat. "S-a remarcat prin giumbuşlucuri, nu prin fotbal, n-avea rost să ne chinuim reciproc", au comentat şefii.

Pe lîngă vîrful de 1,66 de metri, i s-a reziliat contractul şi lui Mîrza Hasanovici, 23 de ani, închizător adus în vară de la Severin şi care n-a bifat nici măcar un minut în meciurile sezonului.

Atacantului Pape Ndaw, 20 de ani, i se va căuta o echipă unde va fi împrumutat, iar dacă nu se va găsi, i se va rezilia contractul. Vor fi discuţii şi cu Joel Thomas, 26 de ani, fie pentru a fi cedat temporar, fie definitiv. Francezul vrea să continue la Dinamo, nu e de acord cu întreruperea relaţiei cu roş-albii.

2 este cifra golurilor marcate de ivorian în tricoul "cîinilor", într-un singur meci, în Cupă, 4-0 cu Sănătatea Cluj. Zougoula a bifat în total 169 de minute în 6 meciuri

"Nu ştiu cîte şanse mi s-au oferit cu adevărat la Dinamo, însă viaţa merge înainte. Eu ştiu că rămîn un atacant care poate fi foarte bun" (Kevin Zougoula, atacant)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
kmkaze
kmkaze  •  25 Martie 2015, 00:24
Postat de ave_biancorossi pe 20 Decembrie 2013, 10:46

nu poate nimic amice. du-te pe teren sa il vezi efectiv intr=-un meci, e strain de fotbalul european. nu are cum sa se impuna, e mic, este aproape imposibil sa folosesti asemenea jucator in avanposturi, unde abia face fata un colos precum george tucudean. sincer, nici nu stiu ce a fost in capul lor cand l-au luat, probabil ca din Fisa Postului lipseau datele referitoare la inaltimea lui.

cum de ce metre ??? La cat de mic este poate sa treaca printre picioarele adversarilor si sa ajunga cu mingea in poarta :))) acuma fara caterinca dar pana si dopu de la sampanie e mai mare ca zougoula asta ( aici intra tot ce vreti voi)

leonv
leonv  •  21 Decembrie 2013, 18:08
Postat de madalin_eivissa pe 20 Decembrie 2013, 18:59

Curatenia de iarna ZOUGULA - THOMAS - HASANOVIC - PAPE NDAW - RUS - LUCHIN - CURTEAN

Sa fie pe lista elton,thicot,tucudean,filip,.

koko13237
koko13237  •  21 Decembrie 2013, 14:50

TUCUDEAN ESTE FFF SLAB ARE LACUNE IMENSE.ACHIM,BARBUT, MARC, BUS, ROSU SI INCA UN ATCANT AR FI TOTO CE E NECESAR ACUM LA ECHIPA.SI SA MAI PLECE PE LINGA CEI ANUNTATI GRIGORE SI MUNTEANU.SERBAN TREBUIE SA FIE NR 1 FARA DISCUTIE IN MIJLOCUL TERENULUI.ASTA E PAREREA MEA

Vezi toate comentariile (58)
Comentează