FOTBAL  »  LIGA 2  »  ACADEMICA CLINCENI - FC ARGEȘ 2-1

ACADEMICA CLINCENI A PROMOVAT // Ce meci le-a dat exemplu colegilor Paul Pîrvulescu la pauză: „De-asta e frumos fotbalul!”

Academica Clinceni - promovare +16   FOTO
Academica Clinceni - promovare

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 mai 2019 21:24

Paul Pîrvulescu (30 de ani) a pus umărul la promovarea echipei Academica Clinceni în Liga 1 și a dezvăluit ce le-a pus colegilor săi la pauza meciului cu FC Argeș.

Ilfovenii s-au impus cu scorul de 2-1, în prelungirile meciului, și au obținut astfel promovarea matematică în Liga 1 cu o etapă înainte de finalul campionatului.

Vezi AICI detalii despre meci

Fostul jucător al FCSB-ului a dezvăluit că le-a vorbit colegilor săi despre revenirea spectaculoasă a lui Liverpool în fața Barcelonei, în semifinalele Ligii Campionilor, 4-3 în retur, după 0-3 în tur.

„Le-am spus că trebuie să credem până la capăt în șansa noastră, pentru că altfel ne-ar fi așteptat un meci infernal la Ploiești. Le-am dat exemplu meciul lui Liverpool cu Barcelona. De-asta e frumos fotbalul! Trebuie să crezi în șansa ta până la ultima picătură de energie”, a spus Paul Pîrvulescu, la TV Digi Sport.

Totodată, fotbalistul născut în Mediaș a mărturisit că își dorește să pună ghetele în cui după ce va juca în Liga 1 alături de Academica Clinceni:

Cred că o să mă las de fotbal la Clinceni, după ce joc cu ei în Liga 1. Aici este casa mea și le mulțumesc celor de aici că m-au primit. Chiar merită ceea ce se întâmplă aici”.

 

CITEȘTE ȘI:

Un jucător al FCSB-ului a adus promovarea Academicii în Liga 1! Ovidiu Horșia: „Conducerea ne-a promis o primă de 10.000 de euro”

 AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează