FOTBAL  »  LIGA 2  »  LITIGIU

Scandal cu Adi Popa » A dat clubul în judecată: „Spune că l-am înjosit noi. Nici vorbă de așa ceva! El vrea să rupă contractul”

Articol de - Publicat joi, 05 octombrie 2023 11:25 / Actualizat joi, 05 octombrie 2023 12:02

Mijlocașul Adrian Popa (35 de ani) se află în conflict cu clubul său, Concordia Chiajna.

Ajuns la formația din Ilfov în această vară, Adi Popa a fost titular în primele 4 etape. Ulterior, în următoarele 4 meciuri, nu a mai prins lotul. Iar acum se află în conflict cu antrenorul Erik Lincar și cu cei din conducere.

Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”
FCSB
Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”

Adi Popa a reclamat-o pe Concordia Chiajna

Jucătorul își acuză clubul că a încălcat contractul și că l-a trimis să se antreneze singur fără să-i pună la dispoziție un antrenor. El susține că a încercat să rezolva disputa cu membrii conducerii, dar nu a primit niciun răspuns.

„Concordia Chiajna a încălcat contractul cu mine și pentru tratamentul aplicat a denunțat unilateral contractul. Eu nu am nicio problemă că am fost numai în tribună, pentru că nu am semnat contract de titular. Nu există la nicio echipă asta. 

Când am fost exclus din lot, pe 1 septembrie, am cerut printr-o hârtie la AFAN să mi se respecte contractul și să mă antrenez normal cu echipa, nu singur. La acea hârtie nu mi s-a răspuns nici până azi, iar timp de 30 de zile m-am antrenat singur. 

În unele zile chiar și fără doctor și antrenor. În alte zile, făceam doar 5 minute de încălzire cu echipa și în rest alergam pe margine câte 8-9 kilometri pe margine, în timp ce echipa avea joculețe, posesii, finalizare. Eu nu participam activ la antrenamente, iar mie nu mi se pare un mod profesionist de a trata jucătorul.

Scandal cu Adi Popa » A dat clubul în judecată: „Spune că l-am înjosit noi. Nici vorbă de așa ceva! El vrea să rupă contractul”

Am încercat să vorbesc cu cei din club timp de o lună. În toată această perioadă eu nu participam la ședințele video, la mesele echipei. Din contră, am fost dat afară de la câteva.

Din punctul meu de vedere, nu a fost un mod profesionist de a se comporta un club cu un jucător. Vor decide Comisiile dacă am sau nu dreptate. Vor spune dacă cei de la Chiajna au încălcat contractul și vor fi sancționați. Dacă vor spune că așa este corect, mergem mai departe până la TAS și vedem ce spun și cei de acolo", a spus Adi Popa, potrivit sport.ro.

Președintele Concordiei Chiajna a venit cu o replică dură pentru Adi Popa

Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a comentat declarațiile date de fotbalist și a avut o replică acidă pentru acesta.

„Adi Popa a venit la cererea lui Lincar. Ce s-a întâmplat? După 3-4 săptămâni, Lincar mi-a spus că anumiți jucători nu se pregătesc așa cum el le trasează sarcinile. Mi-a zis și de Adi Popa și mi-a spus că i-a transmis acest lucru. Adi Popa i-a zis: «Așa mă pregătesc. Ăsta sunt, eu știu ce fac».

 I-am îndeplinit lui Adi Popa tot ce a vrut. L-am tratat cu maximă seriozitate și maximă iubire.

Ulterior, Lincar a spus că nu se mai bazează pe Pană, Mediop și nici pe Adi Popa. Au reziliat doi jucători, iar Adi Popa a spus că pleacă, dar a cerut o sumă. Eu nu sunt de acord cu așa ceva.

Am un alt gen de a rezilia cu jucătorii, amiabil, cu plata la zi eventual. I-am aprobat tot, dar Adi Popa s-a răzgândit. A zis: «Nu mai plec, rămân aici! Oricum, dacă e o, să-l dați afară pe Lincar și cine vine o să mă bage titular». 

Săptămâna trecută mi-a venit pe telefon o notificare adresată clubului prin care el vrea să rupă contractul cu Chiajna, spunând că l-am înjosit noi. Nici vorbă de așa ceva! El vrea să rupă contractul. Spune «M-ați umilit, v-ați bătut joc de mine și vă pun să plătiți daune pentru că eu sunt Adi Popa, care am jucat în Anglia. Am stat de pomană pe acolo și le-am luat banii ălora. Așa am făcut și la FCSB, asta vreau să fac la Chiajna»”, a spus pentru sursa citată.

Citește și: 

FIFA nu mai suportă îmbogățirea impresarilor! Ce regulament adoptă după ce agenții au făcut 500 de milioane de euro într-un an

Gigi Becali nu-l mai vrea în echipa de start: „I-am luat şi apartament de 200.000 de euro, dar nu stau 7 ani după el!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Nini
Nini  •  06 Octombrie 2023, 11:51

Popa a fost un fotbalist *** Locul lui a fost tot timpul în Liga a doua. Acum nici aici nu mai corespunde și vrea să ia niște bani cu japca.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Shogun01
Shogun01  •  06 Octombrie 2023, 09:09
Postat de freddy pe 05 Octombrie 2023, 12:38

Îți dai seama câte uși ți se vor închide de acum înainte? Și pentru ce? Ai cântat în struna unor prostalai care nu dau 2 bani pe tine. csa e Steaua, nu? Ia cu pâine!

va juca la old boy

FotbalClubSteauaBucurest1
FotbalClubSteauaBucurest1  •  05 Octombrie 2023, 23:56

Asta nu-i poza cu Madalina Ghenea? ;-))) A decupat-o *** asta pe biata fata si s-a pus pe el! :-)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează