FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Adrian Iencsi este noul antrenor al Rapidului! Daniel Niculae a refuzat să fie președinte

Adrian Iencsi FOTO: fcrapid.ro
Adrian Iencsi FOTO: fcrapid.ro

Articol de - Publicat luni, 10 august 2020 18:08 / Actualizat luni, 10 august 2020 19:26

Adrian Iencsi (45 de ani) este noul antrenor al Rapidului. El a fost fundaș la Rapid în perioadele 1997-2004 și 2009-2010.

După despărțirea de Dan Alexa, antrenor care a ratat accederea în prima ligă alături de giuleșteni, aceștia s-au mișcat rapid și l-au numit pe Adrian Iencsi pe banca echipei. Ultima dată, Iencsi a antrenat echipa secundă a Craiovei.

„Este supărare după un an care s-a pierdut. Știu că este și o responsabilitate foarte mare, dar eu nu am fugit niciodată de muncă și vin cu sufletul deschis” 
Adrian Iencsi pentru Prosport

Din informațiile comunicate în emisiunea „Digi Sport Special”, Daniel Niculae a refuzat momentan să vină președinte în Giulești.

2campionate, 2 Cupe și o Supercupă are Iencsi ca jucător, cu Rapidul

"Ne-am înţeles azi cu Adi Iencsi, foarte repede. El este un rapidist adevărat şi nu am avut foarte multe de discutat, de mâine va fi la antrenamente. În afară că e rapidist, noi credem că e un antrenor foarte bun, el a mai făcut parte din proiectul nostru, a mai avut experienţe anterioare ca antrenor principal şi la echipe de juniori, şi la echipe de seniori, ultima oară la echipa a doua a Craiovei. 

Suntem pe aceeaşi lungime de undă, sută la sută. O să avem un buget OK, nu la fel ca anul trecut, dar un buget bun. 

Cred că e o alegere bună. Are contract pe mai mult de un an. El îşi decide staff-ul. Noi vrem să ţinem nucleul de anul trecut, am avut o echipă tânără şi e normal să continuăm cu o mare parte din ei, pentru că au acumulat o bună experienţă la Liga 2. 

Am ratat promovarea, barajul la ultimul meci, dar sunt jucători care au tot viitorul în faţă şi normal că vom aduce şi nişte jucători cu experienţă lângă ei. Am vorbit cu Adi despre jucători"

Victor Angelescu, finanțator principal Rapid

5 plecări de la Rapid

Lotul Rapidului se reunise sâmbătă, sub comanda lui Ștefan Grigorie, secundul lui Dan Alexa din sezonul trecut. 

Liga 2 ar trebui să înceapă pe 29 august. 

După plecările lui Geani Crețu și Mihai Popa, jucători ale căror împrumuturi s-au încheiat, Rapid a anunțat azi că se desparte de alți trei jucători: fundașii Alex Iacob și Facundo Mallo și atacantul Brighton Labeau. 

„În perioada următoare, Rapid se va despărți și de alți jucători, dar vor fi oficializate și primele sosiri”, informează site-ul oficial al clubului giuleștean.

Schimbări majore la Rapid, la nivel de conducere

Ratarea promovării în Liga 1 a avut consecințe drastice la Rapid. Trei nume importante din conducere au părăsit clubul în ultimele zile. Ovidiu Burcă a demisionat din funcția de director general al Rapidului, antrenorul Dan Alexa a fost demis, iar Daniel Pancu, președintele grupării, ar putea reveni în funcția de antrenor, fiind dorit de Poli Iași!

Ioanițoaia sesizează o aberație: „După decizia FRF, Liga 2 din România devine o anomalie! Există o singură soluție”

LIGA 2 » Unirea Slobozia, CSM Slatina și ACS Comuna Recea au promovat la baraj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
maximy.
maximy.  •  10 August 2020, 22:05
Postat de misu.78 pe 10 August 2020, 21:53

Nema cupe:)))) Tocmai ce a luat cupa româniei...dar tu fiind *** nu ai avut de unde să știi... De 5 ani nu mai stim ce e ăla titlu...e na, bine că știți voi...echipă nou înființată... Prefer locul doi in liga I, decat o veșnicie in anonimat... Hai, fer vechi cumpăăăă....

Rapid si in liga 2 aduce mai multi fani decat a adus fcsb si oricare din liga 1, gandeste te ca in mijlocu saptamanii, la orice ora, in Regie, un stadion darapanat, sunt 6,000 de fani, pentru liga 2 e incredibil ( nu mai zic in liga 1 unde media suporterilor e de 1,000) Noroc si acolo cu Craiova cu bijuteria aia de stadion si Dinamo ici pe colo ce mai strang si amaratii aia, ca restu jaleeeeeeeeeeeeeee. Voi pe cel mai mare stadion al tarii strangeti 100 de gigisti :))))))) cum ba sa fiti asa putini pe stadionu ala , care e cel mai mare din Bucuresti si din tara :)))))))))))))))) bine, pe voi nu va afecteaza, voi si inainte de pandemie si dupa, atmosfera e aceiasi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Va bate FC SHIRETU DE LA PANTOFI ( Armenia) in Europa hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

maximy.
maximy.  •  10 August 2020, 22:01
Postat de misu.78 pe 10 August 2020, 21:53

Nema cupe:)))) Tocmai ce a luat cupa româniei...dar tu fiind *** nu ai avut de unde să știi... De 5 ani nu mai stim ce e ăla titlu...e na, bine că știți voi...echipă nou înființată... Prefer locul doi in liga I, decat o veșnicie in anonimat... Hai, fer vechi cumpăăăă....

Felicitari, ati luat cupa looserilor, cum zicea MM :)))))))))) hai ca esti prost ingramadit, nu mai lasi loc nici lui Rand00m sau altor gigisti platitori de palat :))))))

maximy.
maximy.  •  10 August 2020, 21:59
Postat de nicolaedobrin pe 10 August 2020, 21:09

De unde ati luat stema? Din talciocul din Giulesti?

vezi ca rasuceste dobrin la 180 de grade cand aude ca ii murdariti numele , ati prins aripi ca v-ati calificat in liga 1 in urma rezultatelor adverse ?? Pomanagiilor. Voi pana sa ajungeti in ultima etapa erati pe 7, sub Rapid, dar ati avut noroc de rezultate, pomanagiilor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează