FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Anghel Iordănescu a lăsat diplomația deoparte » Mesaj direct la țintă: „Talpan și comandantul CSA să ne spună pe șleau, să nu ne mai aiurească!”

Anghel Iordănescu / foto: GSP
Anghel Iordănescu / foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 08 august 2023 19:21 / Actualizat marti, 08 august 2023 20:06

Anghel Iordănescu (73 de ani), un nume important din istoria Stelei, s-a săturat de incertitudinea de la Clubul Sportiv al Armatei și lansează un apel public către comandantul „militarilor”, dar și către juristul Florin Talpan.

Fostul mare jucător și antrenor al „militarilor” așteaptă răspunsuri concrete de la oamenii care decid destinele clubului din liga secundă. Anghel Iordănescu a adoptat o poziție dură, menționându-i în discursul său atât pe comandantul de la CSA Steaua, Răzvan Bichir, cât și pe Florin Talpan.

CSA impune politica pumnului în gură » Subiectul despre care gloriile Stelei nu mai au voie să vorbească!
CSA STEAUA
CSA impune politica pumnului în gură » Subiectul despre care gloriile Stelei nu mai au voie să vorbească!

Anghel Iordănescu nu mai vrea doar promisiuni: „Talpan și comandantul CSA să ne spună direct!”

„Eu sunt stelist și n-am să mă dezic, am jucat fotbal la Steaua de la 10 ani, am reprezentat echipa ca jucător, ca antrenor.

Nu am să mă dezic niciodată de clubul Steaua, dar clubul Steaua și, în cazul de față, comandantul (n.r. - Ștefan Răzvan Bichir), Talpan și MApN trebuie să ne spună deschis, pe șleau, să nu ne mai aiurească, dorește echipa în prima divizie sau nu dorește

Au această capacitate? Pot face o societate pe acțiuni, pot să facă ce trebuie făcut, să respecte legea? Dacă da, să facă! Dacă nu, să știm și noi, să știe toată lumea”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit Fanatik. 

Anghel Iordănescu, despre revenirea FCSB în Ghencea: „Becali a dat o mare lovitură în ceea ce privește imaginea”

Iordănescu s-a pronunțat și pe marginea revenirii celor de la FCSB în Ghencea:

„Primul ministru (n.r. - Marcel Ciolacu) a fost de bună credință, nu a făcut altceva decât să apere interesul sportivilor, performanței și a sportului. A respectat ceea ce-și doresc microbiștii, să participe la jocuri în stadioane de ultimă generație. Din acest punct de vedere, cred eu că primul ministru s-a gândit la performanțe, la sportivi și la suporteri.

Pentru Gigi Becali, nu știu dacă a însemnat mare lucru meciul, poate doar cele 3 puncte, dar marea lovitură a dat-o în ceea ce privește imaginea. Asta am avut de spus”. 

Steaua e tot în „beznă”

În acest moment, Steaua nu a anunțat oficial dacă are sau nu drept de promovare la finalul sezonului în curs. Cu toate acestea, „militarii” au cel mai mare buget din liga secundă, susțin surse care cunosc competiția. „Ei au peste două milioane de euro și e ceva fără limită, Clubul Sportiv și Ministerul Apărării pot să suplimenteze dacă vor”, explică voci autorizate. 

VIDEO Erik Lincar, despre situația de la CSA Steaua: „O ipocrizie”

Citește și alte știri de actualitate: 

Scandal înainte de Chindia - CSA Steaua: „Schimbați tricourile sau jucați cu alea de anul trecut”

CSA impune politica pumnului în gură » Subiectul despre care gloriile Stelei nu mai au voie să vorbească!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
voinea72
voinea72  •  10 August 2023, 11:00

A apărut un articol prin presa online... "Ce salarii sunt în 2023 în Armata Română Maior – 5.019 lei ( se adaugă sporuri) Căpitan – 4.324 lei (se adaugă sporuri) Locotenent gradație 4 – 3.445 lei Sublocotenent – 2.958 lei Plutonier gradație 4 – 3.107 lei (se adugă sporuri) Sergent major – 2.933 lei (se adaugă sporuri) Sergent gradația 4 – 2.618 lei Caporal gradație 4 – 2.437 lei ( se adaugă sporuri) Soldat – 2.236 lei"... Așadar, lăsați-o moartă de țară bananieră, că nu dăm bani la buget, ca să facă armata generali la apelul bocancilor și să plătească regește "fotbaliști" și antrenori, iar la nevoie pe noi ne apără soldați străini. Opriți odată mizeria asta!!

Clujean
Clujean  •  09 August 2023, 16:52

Stadionul trebuie scos de la armata pentru ca e corupta , împreună cu generalii ei ! Dacă ar mai fi o revolutie ar disparea toți, mulți sunt mult mai mult decât KGB-ISTI......îs FSB-isti.

fabulos
fabulos  •  09 August 2023, 11:46
Postat de cristian70 pe 08 August 2023, 20:51

Vor brandul Steaua gratis, dupa ce l-au vandut ciobanului. Multi ar vrea sa faca bani din nimic, doar ciobanul stie sa faca, iar ei o sa ramana cu gandul.

Exista o factura pentru aceasta vanzare? Sau sunt doar vorbe ?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează