FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CLUJ

Arde! U Cluj l-a transferat pe Laurenţiu Rus la nici o zi de la promovare

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

"Şepcile roşii" au intrat din plin pe piaţa transferurilor. Vezi cum au sărbătorit fanii şi jucătorii de la "U" Cluj promovarea în Liga 1! (video)

Ieri, în urma unor discuţii purtate între Florian Walter, patronul clujenilor, şi Ioan Andone, antrenorul dinamoviştilor, s-a convenit asupra unui schimb de jucători. Laurenţiu Rus, mijlocaşul defensiv de 25 de ani al "cîinilor", va ajunge la U, iar Rareş Soporan, fundaşul central de 26 de ani al ardelenilor, va fi de astăzi la dinamovişti.

Rus a fost acontat de bucureşteni vara trecută, la cererea lui Dario Bonetti, care voia să-l joace mijlocaş dreapta, dar nu s-a adaptat în Ştefan cel Mare. La fel, nici Soporan nu mai este fotbalistul care se anunţa în 2006, cînd Gică Hagi îl aducea la Poli Timişoara pentru aproape jumătate de milion de euro! 

Soporan ar putea fi la Dinamo ceea ce a fost Mărgăritescu în 2004. "China" a fost adus atunci de la Focşani de către Andone, care l-a recuperat pentru fotbalul de performanţă, a primit încredere, devenind titular şi ajungînd un nume respectat în Liga I.

5,38 este media notelor gsp primite de Laurenţiu Rus sezonul trecut. A fost cel mai slab dinamovist la acest capitol după Zicu (5,07)

4 este numărul echipelor la care a jucat Rareş Soporan: U Cluj, Poli Timişoara, Ceahlăul şi CSM Reşiţa. El are doar 10 meciuri în Liga I

Păpădia buclucaşă :)
Naţionala. Reprezentanţii FRF şi UEFA vor sosi joi la Piatra-Neamţ pentru a inspecta stadionul, întrucît pe arena moldovenilor se va disputa primul meci oficial al României, cel cu Albania, din preliminariile Campionatului European 2012. Întîlnirea este programată pe 3 septembrie. Nemţenii au întîmpinat probleme cu păpădia care a crescut pe gazon, dar au îndepărtat-o cu substanţe chimice.

Bud s-a logodit cu Gabi Szucs
CFR Cluj. Atacantul Cristi Bud se va căsători cu handbalista lui Oltchim, Gabi Szucs, după ce i-a oferit inelul de logodnă la Paris. "Am fost 10 zile în Franţa, cea mai frumoasă vacanţă pe care am avut-o pînă acum. Am urcat într-o seară cu Gabi în Turnul Eiffel şi i-am dat inelul de logodnă. A fost foarte romantic. Acum mergem în Ungaria să primim binecuvîntarea părinţilor ei, iar nunta va avea locul la anul", a povestit Bud. (Cosmin Prişcă)

Pinalti face jogging!
Ceahlăul. Gheorghe Ştefan s-a întors sîmbătă seară din vacanţa de la Nisa, iar ieri dimineaţa a făcut jogging pe stadionul din Piatra-Neamţ! "A făcut 7 ture de teren, este în formă", au spus cei care l-au urmărit, miraţi, pe cel poreclit Pinalti. Ştefan a fost în concediu în Franţa, dar şi-a făcut şi analize medicale, fiind bolnav de diabet, iar medicii i-au recomandat să facă sport zilnic.

Astra. Azi, elevii lui Mihai Stoichiţă vor reveni la antrenamente. Printre noutăţi se află bulgarul Bornosuzov şi camerunezul Ebede. Ploieştenii negociază în continuare pentru întăriri.
Ceahlăul. Echipa lui Yuksel Yesilova, Mersin Idmanyurdu (Turcia, II), oferă 100.000 de euro pentru a-l cumpăra pe mijlocaşul Vlad Achim (21 de ani). 
Ceahlăul. Pînă miercuri se va şti noul antrenor al moldovenilor. Gheorghe Ştefan îl vrea pe Marin Barbu, însă colaboratorii săi i l-au propus pe Costel Enache.
Oţelul. Antrenorul Dorinel Munteanu a deplasat  27 de jucători în cantonamentul de la Poiana Braşov, unde mai aşteaptă cel puţin un atacant. Stagiul montan se încheie pe 26 iunie.
Sportul. "Studenţii" au primit vacanţă de la Tibor Selymes pînă pe 21 iunie, atunci cînd îşi vor relua pregătirile pentru viitorul sezon.
Poli Timişoara. Discuţiile cu mijlocaşul israelian Shalev Menashe au fost sistate, din cauza pretenţiilor prea mari ale jucătorului. Liber de contract, Menashe a mai primit o ofertă şi de la Larissa, din Grecia.
Bistriţa. Ardelenii revin azi la antrenamente sub comanda managerului general Laurenţiu Reghecampf. În această vară vor fi testaţi mai mulţi jucători, iar cei care vor confirma vor fi păstraţi în lot.
FC Braşov. "Săptămîna aceasta vom avea antrenor! N-am vorbit cu Bergodi decît printr-un intermediar", a spus patronul Ioan Neculaie. Miercuri, 16 iunie, este programată reunirea.
DECES. Victor Cicu, fost oficial al FRF şi al LPF, a murit ieri, de cancer, la vîrsta de 68 de ani. Înmormîntarea va avea loc marţi, ora 11:00, la cimitirul Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cfrele
cfrele  •  14 Iunie 2010, 13:48

ce arde? doi resapati schimbati intre ei? :D

crs_fcd
crs_fcd  •  14 Iunie 2010, 10:41

Imi pare bine ca a plecat petarda de Rus de la noi in sfarsit... Dar a ajuns la U... Ceea ce nu e bine deloc! Nu avem cum sa ne dorim raul fratilor nostri... Vedeti ca e praf si pulbere, scapati de el cat mai repede!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează