FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-3

Panduru nu îi dă nicio șansă lui Dinamo la baraj: „Ce să faci cu echipa asta? Îți dă UTA 3-0 fără probleme”

Basarab Panduru +24   FOTO
Basarab Panduru

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 08:57 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 09:36

Fostul internațional stelist Basarab Panduru (52 de ani) a analizat înfrângerea suferită de Dinamo, scor 1-3, în fața lui Poli Iași, în runda cu numărul 5 din play-off-ul Ligii 2. 

Fostul mijlocaș al Stelei este de părere că Dinamo nu ar avea nicio șansă la baraj în fața echipelor din Liga 1, în cazul în care „câinii roșii” vor termina pe locul 3 sau 4. În acest moment, formațiile de Superliga care sunt pe loc de baraj sunt Chindia Târgoviște și UTA Arad. 

Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”
DEZVĂLUIRI
Membrii Comitetului Executiv au analizat propunerea lui Vasile Dîncu și au ajuns la o concluzie: „Să fie bani publici pentru toată lumea!”

Basarab Panduru, după Dinamo - Poli Iași: „Dinamo nu cred că are șanse la baraj” 

„Dinamo nu cred că are șanse la baraj. Echipele din Superligă sunt bune, făcând o comparaţie cu ce văd acum la Dinamo. Nu poţi cu Bani, cu Borcea... Ce să faci cu ei? Aici îţi mai permiţi să mai pierzi o minge, se mai împiedică ăia după ce o recuperează... Însă chiar şi la acest nivel iei câte 2-3 goluri în fiecare meci. 

Ce să faci cu echipa asta la UTA? Îţi dă 3-0 fără nicio problemă. Doar printr-un miracol să scapi, ceva cum a fost la Rapid cu FCSB, în repriza a doua, să tragă ăia din toate poziţiile şi să nu dea gol. 

Mai sunt şi două meciuri. La un meci, eram mai atent la vorbe, pentru că nu se ştie niciodată când se joacă un singur meci. 

La baraj ar fi altceva, poate mai rămân ăia în zece jucători, dar cred că şi în inferioritate numerică tot te bat. Cam asta e diferenţa. 

Tur-retur nu ai nicio şansă, te bate Chindia rău în două meciuri, la fel şi UTA. Nu ştiu ce poate FC Argeş”, a declarat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

VIDEO. Ovidiu Burcă, conferință de presă după Dinamo - Poli Iași 1-3: „Încă nu mă gândesc la baraj, păstrăm șanse la promovarea directă”

Citește și: 

Zăvăleanu oferă și vești bune pentru Dinamo: „Problemă ca rezolvată!”

Florin Răducioiu, critic după prestația lui Dinamo din meciul cu Poli Iași: „La Dinamo nu sunt de ajuns suporterii. Jucătorii de acum sunt limitați”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
Mazavalt
Mazavalt  •  27 Aprilie 2023, 17:24

Daca a zis panduru... Asa este..... doar a antrenat si acum 20 de ani .....

abavati
abavati  •  26 Aprilie 2023, 17:35
Postat de calugarul.antim.gaina pe 26 Aprilie 2023, 14:09

Joci cu ce ai. Oricum nu ai altă soluție. Pregătirea ar putea fi schimbata. Depinde de antrenor.

Dujmovici in poarta in primul rând, un pic de psihologie pentru reparatii post 2 infrangeri si ceva ajutor de la Cel de Sus

calugarul.antim.gaina
calugarul.antim.gaina  •  26 Aprilie 2023, 14:09
Postat de abavati pe 26 Aprilie 2023, 10:27

Evident ca nu sunt șanse la baraj cu lotul actual, asta o stie cred toata lumea, dar va fi o experiență de bifat.

Joci cu ce ai. Oricum nu ai altă soluție. Pregătirea ar putea fi schimbata. Depinde de antrenor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează