FOTBAL  »  LIGA 2  »  NEMULȚUMIRI

Clubul e departe de obiectiv, iar președintele a răbufnit: „Sunt foarte supărat pe toată lumea! Degeaba avem condiții bune și salariile la zi”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 15 ianuarie 2024 17:51 / Actualizat luni, 15 ianuarie 2024 20:32

Pe Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, îl supără foarte tare situația de la club. Ilfovenii au încheiat anul 2023 la un punct în spatele locurilor de play-off din Liga 2. 

Concordia Chiajna începe pe 15 ianuarie pregătirile pentru continuarea campionatului. Obiectivul colectivului tehnic condus de Erik Lincar este promovarea în Superligă.

Gică Hagi a mai făcut un transfer! Farul l-a prezentat azi
FARUL
Gică Hagi a mai făcut un transfer! Farul l-a prezentat azi

Cel puțin la acest moment, două sunt noutățile grupării conduse de Cristian Tănase: apărătorul central Constantin Dima și atacantul Claudiu Dragu. 

Cristian Tănase, supărat pe ce se întâmplă la Chiajna

„Sunt foarte supărat, nu plecăm la drum sub cele mai bune auspicii. Până acum e un nou sezon ratat! Sunt supărat pe toată lumea, dar în primul rând pe mine, că nu am luat cele mai bune decizii! 

Avem condiții de primă ligă, salarii bune, plătite la timp, antrenori cunoscuți, jucători cu nume și totuși nu ne ridicăm la nivelul așteptărilor. Chiar dacă suntem la doar un punct de un loc de play-off va fi foarte greu pentru noi să prindem un loc în acest grup.

 Cred, la acest moment, că primele 5 clasate și-au antamat prezența în această fază a întrecerii”, a precizat președintele Chiajnei la Metropola TV.  

Am tot fost în stagii de pregătire în străinătate, Cipru, Turcia, Spania, fără finalitatea dorită. Acum vom rămâne doar la baza noastră unde avem cele mai bune condiții de pregătire
- Cristian Tănase, președintele Chiajnei

Concordia Chiajna a încheiat anul 2023 pe locul 8, cu 22 de puncte, unul sub zona play-off-ului. Ilfovenii le înfruntă în ultimele 4 runde ale sezonului regulat pe Ceahlăul (acasă), Metaloglobus (deplasare), Dumbrăvița (acasă) și Unirea Dej (deplasare).

Clasamentul la zi în Liga 2:

VIDEO. Cristiano Bergodi a tras concluzile după cantonamentul Rapidului din Antalya: ce spune despre plecarea lui Horațiu Moldovan și despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

EXCLUSIV VIDEO Laszlo Dioszegi, pus să aleagă între Ungaria și România în cazul unei confruntări directe: „Pe cine preferați, fiul sau fiica?!”

VIDEO Gigi Becali râde de FRF și anunță cum va juca FCSB: „La fiecare meci o să zic echipa cu două zile înainte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ViniJr
ViniJr  •  15 Ianuarie 2024, 23:47

Dl. Tanase abereaza. Sa fie suparat pe el insusi fiind cea mai mare piedica pentru acest club. A fortat-o cu Tamas degeaba, cum s a retras Tamas au venit si rezultatele. Echipa a batut atat Buzau cat si Argesul. Lincar face treaba buna daca este lasat in pace. Pana la urma Tanase vrea sau nu sa promoveze?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează