FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA II - JUVENTUS 1-0

Cosmin Matei e out 3 săptămîni!

Articol de - Publicat duminica, 05 septembrie 2010 00:00

Mijlocaşul stînga a suferit ieri o entorsă la glezna stîngă în timpul meciului Steaua 2 - Juventus Colentina 1-0 şi i-a fost pus deja piciorul într-o atelă ghipsată.

Ilie Dumitrescu şi-a trimis ieri 6 dintre elevi să joace pentru echipa a doua, în Liga secundă, însă a rămas fără unul dintre ei pînă la sfîrşitul lunii. E vorba despre puştiul Cosmin Matei, care a suferit o accidentare serioasă în minutul 17, plecînd pe braţe la vestiare.

Matei suferind la piciorul stîng o entorsă de gradul 2, cu afectarea ligamentelor. Imediat i-a fost imobilizată glezna într-o atelă ghipsată, pe care va trebui să o poarte 3-4 zile. El a ieşit din calculele lui Ilie Dumitrescu pentru 3 săptămîni, urmînd să piardă jocurile cu Urziceni, Liverpool, Astra şi Oţelul.

Problema este cu atît mai mare pentru tehnicianul Stelei cu cît şi titularul postului de mijlocaş stînga, Cristi Tănase, e accidentat şi va mai lipsi minimum 10 zile.

122 de minute a jucat Cosmin Matei pentru Steaua în acest sezon, fiind folosit mereu în ultimele 3 partide

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
mmstoica1978
mmstoica1978  •  05 Septembrie 2010, 21:35

brandan ,repede

mmstoica1978
mmstoica1978  •  05 Septembrie 2010, 17:20

ba si cind ma gindeam ca ii ia asta fata lui banel,oricum ilie este vinovat,asta va fi invatatura de minte,ciobane pluseaza la brandan ,ca am pus-o pe benzi,prosti au fost ca nu l-au luat pe frunza

ssebi
ssebi  •  05 Septembrie 2010, 10:27

Sa il bage pe An.Ionescu pe stanga daca nu are altu si va fii bine ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează