FOTBAL  »  LIGA 2  »  GSP LIVE

Cristi Pustai a vrut să scoată din priză boxa din care răsunau manelele în vestiar, dar a luat țeapă: „Voiam să le recit o poezie”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 martie 2020 14:39

În această dimineață, la GSP Live, Cristi Pustai (54 de ani), antrenor în L2 la Dunărea Călărași, a povestit o întâmplare hazlie din vestiar.

Tehnicianul a mărturisit că ar vrea să le recite poezii jucătorilor săi, însă gusturile sale nu coincid cu cele ale jucătorilor.  

„Țin minte că la Călărași am vrut să iau boxa, am scos-o din priză, dar încă mai era încărcată. Așa că am dus-o în baie și le-am spus că acolo să se ducă, dacă vor să mai asculte manele. Am crezut că rezolv dacă scot un cablu, dar e mult mai greu să scoți asta din mintea jucătorilor. Mi-am permis și eu să fac asta la o victorie”. 

Mesajul lui Cristi Pustai în vremea pandemiei de coronavirus

„Nu cred în schimbarea lumii după ce se termină, vreau să cred că va exista în noi o anumită schimbare. Lumea va fi la fel, împărțită în bogați și săraci, dragoste și ură, viață și moarte. Balanța asta există dintotdeauna și va exista. Eu aș spune ca din toate lucrurile acestea să ne mai apropriem oamenii între noi. Am simțit în ultimii ani o distanțare între oameni, chiar și în poezie sau muzică. În sport. N-am mai văzut grupuri așa de unite în sport, cred că ar trebuie să umblăm la sufletul nostru. Să fim mai buni!” 

De-a lungul timpului, Cristi Pustai a antrenat echipe precum Gaz Metan, Pandurii, Rapid, ASA Tîrgu Mureș sau FC Botoșani.

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO „Profesorul” distruge regula U21: „Mi se pare corect ce a făcut Dan Petrescu, ar trebui să protestăm toți antrenorii”

EXCLUSIV VIDEO Cum îl caracterizează Cristi Pustai pe Eric de Oliveira: „Îmi spune mereu: «Ești cel mai comunist antrenor!»”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează