FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO - OȚELUL GALAȚI 3-0

Tactică falimentară » Cristian Sîrghi a dat din casă după meciul cu Dinamo și l-a enervat pe Dorinel Munteanu

Cristian Sîrghi (36 de ani), veteranul din apărarea Oțelului Galați, a comentat înfrângerea suferită de moldoveni în fața lui Dinamo, scor 0-3, în runda cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 2. +18   FOTO
Cristian Sîrghi (36 de ani), veteranul din apărarea Oțelului Galați, a comentat înfrângerea suferită de moldoveni în fața lui Dinamo, scor 0-3, în runda cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 2.

Articol de - Publicat sambata, 08 aprilie 2023 00:33 / Actualizat sambata, 08 aprilie 2023 09:19

Cristian Sîrghi (36 de ani), veteranul din apărarea Oțelului Galați, a comentat înfrângerea suferită de moldoveni în fața lui Dinamo, scor 0-3, în runda cu numărul 3 din play-off-ul Ligii 2. 

  • Revista „Craiova Maxima, povestea unei iubiri alb-albastre" poate fi CUMPĂRATĂ ONLINE ---> Comandă AICI!

Stoperul a spus că, în opinia lui, numele adversarilor i-a făcut să joace cu teamă, catalogând înfrângerea drept una „usturătoare”.

Imagini fabuloase după victoria cu Oțelul » Ce făcea Burcă în timp ce elevii lui sărbătoreau cu galeria
Dinamo - Oțelul 3-0
Imagini fabuloase după victoria cu Oțelul » Ce făcea Burcă în timp ce elevii lui sărbătoreau cu galeria

Cristian Sîrghi, după Dinamo - Oțelul Galați 3-0: „I-am lăsat deliberat să aibă posesia”

„Este o înfrângere usturătoare. Nu avem mult timp să stăm să ne gândim și să vedem unde am greșit. Trebuie să ne revenim foarte repede, pentru că urmează meciul cu Buzăul. 

În prima repriză i-am lăsat deliberat să aibă posesia. Noi am vrut să plecăm pe contraatac, nu am reușit să ne creăm ocaziile pe care ni le doream. Credeam că atât timp cât ne apropiem de final putem câștiga partida, dar a venit primul gol care ne-a dat cumva peste cap. 

Nu cred că a fost vorba de teamă în acest joc, pentru că și la noi stadionul se umple la fiecare meci și este o atmosferă asemănătoare cu cea din această seară. 

Cred că numele Dinamo ne-a făcut să jucăm cu teamă, nu găsesc alte explicații. Era un factor motivator domnul antrenor la marginea terenului. La pauză, probabil că dacă era în cabină reușea să ne motiveze altfel. 

Mai sunt multe meciuri, asta nu înseamnă că s-a terminat play-off-ul. Avem meciul cu Dinamo peste o perioadă și vom vedea ce se întâmplă”, a declarat Cristian Sîrghi, la finalul partidei. 

Dorinel Munteanu l-a criticat pe Cristian Sîrghi, după înfrângerea cu Dinamo: „Nu trebuia să spună acest lucru”

Dorinel Munteanu (54 de ani), tehnicianul moldovenilor, l-a taxat ulterior pe Cristian Sîrghi, date fiind declarațiile date de acesta, în care a  dezvăluit strategia echipei. 

„Cine? Cine a spus? Sârghi nu trebuia să spună acest lucru. Trebuia să aibă grijă de atacantul lui central. Nu știu de ce a mers la interviuri, ar trebui să tacă! Să nu vorbească niciun jucător”, a tunat Dorinel Munteanu. 

VIDEO. Cristi Munteanu, dezamăgit după înfrângerea cu Dinamo: „Un duș rece”

Citește și: 

Dorinel Munteanu, nervos după înfrângerea cu Dinamo: „Cine? Cine a spus? De ce a mers la interviuri? Trebuia să tacă!”

Ovidiu Burcă e gata pentru derby-ul cu Steaua: „Acum pot să vorbesc și despre asta. Vom merge în Ghencea să câștigăm!”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (3)
creeperno807
creeperno807  •  08 Aprilie 2023, 22:42

Sa le ziceti la suporteri sa nu se mai ia de morti si poate prindeti barajul

hd02ukl
hd02ukl  •  08 Aprilie 2023, 12:32

Dorinel sa nu uite ca multe echipe nu ar exista daca nu ar fi televiziunile cu banii ,sunt si obligatii nu numai pomana

realsteaua
realsteaua  •  08 Aprilie 2023, 10:38

Dorinele, vrei nu vrei, ăsta-i protocolul. După terminarea partidei, un jucător de fiecare echipă acordă un interviu. Dacă ți-ai fi ținut gura și nu spuneai ceea ce ai spus despre partida pierdută cu Iașiul, erai pe bancă și puteai să le dai indicații în timpul meciului și poate altul era scorul partidei. Am impresia că play-off-ul este o pălărie prea mare pentru Oțelul Galați în momentul de față și doar faptul că CSA Steaua nu are drept de promovare și Unirea Dej este foarte slabă ( apropos, trebuia să fie Unirea Urziceni în locul ei ) face ca anul acesta să prindeți cel puțin un baraj de promovare în Super( mămă)ligă.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează