FOTBAL  »  LIGA 2  »  DECIZIE

CS Mioveni merge pe mâna jucătorilor cu experiență! Propunere de prelungire pentru doi jucători

Articol de - Publicat joi, 28 iunie 2018 11:00

CS Mioveni și-a reluat pregătirile în vederea viitoarei stagiuni sub comanda lui Iordan Eftimie, antrenorul care a condus formația în ultimele etape ale campionatului trecut.

Obiectivul în noul sezon este ocuparea unei poziții în primele șase locuri ale ierarhiei după ce sezonul trecut i-a găsit pe argeșeni, la final de campionat, pe poziția a noua.

Conducătorii clubului din Mioveni l-au convins pe căpitanul echipei, Roberto Ayza, să mai continue un sezon în tricoul divizionarei secunde după ce jucătorul de 38 de ani anunțase că pune capăt carierei de jucător.

Un alt fotbalist cu vastă experiență și vechi ștate de servicii la CS Mioveni, atacantul Cosmin Năstăsie ajuns la 35 de ani, va fi pe teren și în campionatul care urmează.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează