FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Steaua, în pericol să îl piardă pe Bogdan Chipirliu! Golgheterul „militarilor” vrea să plece și este dorit de o altă echipă cu pretenții din Liga a 2-a

Bogdan Chipirliu, golgheterul Stelei și al Ligii a 2-a
Bogdan Chipirliu, golgheterul Stelei și al Ligii a 2-a

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 18:06 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 15:45

Steaua București, ocupanta locului 7 din Liga a 2-a și una dintre cele 8 echipe care nu au drept de promovare în Superligă, riscă să rămână fără cel mai bun jucător din echipă.

Bogdan Chipirliu, golgheterul „militarilor” din ultimele sezoane și cel mai bun marcator din eșalonul secund în actuala stagiune, a refuzat să își prelungească angajamentul cu Steaua, potrivit Fanatik.

Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el” + Cum ar schimba drastic regulamentul
DINAMO
Țiriac pune o condiție absolută să investească la Dinamo: „Doar dacă vine și el” + Cum ar schimba drastic regulamentul

Bogdan Chipirliu, dorit de Gloria Buzău

Andrei Prepeliță, antrenorul ocupantei poziției a 5-a din Liga a 2-a, Gloria Buzău, cu care Steaua se luptă pentru un loc de play-off, speră să îl poată aduce pe Chipirliu pentru o sumă modică.

Bogdan Chipirliu a ajuns la Steaua în vara anului 2020 liber de contract, după ce ultima sa experiență s-a consumat chiar la Gloria Buzău. De atunci, vârful a marcat în tricoul roș-albastru 46 de goluri și a oferit 7 pase decisive în 71 de meciuri oficiale.

12goluri în 15 etape a înscris Chipirliu pentru Steaua în actualul sezon, ceea ce îl face să fie cel mai bun marcator la nivelul eșalonului secund

Bogdan Chipirliu nu a fost nici măcar pe banca de rezerve în amicalul câștigat de Steaua cu 4-0 în fața Progresului Spartac. El i-a comunicat antrenorului Daniel Oprița înaintea jocului că are dureri de spate, motiv pentru care nu se antrenează cu echipa și nu face parte din lotul condus de Oprița.

8 divizionare secunde nu pot promova în Superligă

CSC 1599 Șelimbăr (locul 1, 32 de puncte), Corvinul Hunedoara (locul 2, 31 de puncte), CSM Reșița (locul 12, 20 de puncte), CSM Alexandria (locul 19, 8 puncte), CSA Steaua (locul 7, 22 de puncte), CS Tunari (locul 17, 12 puncte), CSM Slatina (locul 13, 20 de puncte) și CSC Dumbrăvița (locul 14, 19 puncte) sunt echipele din Liga a 2-a care nu au drept de promovare.

Din Liga a 2-a s-au disputat 15 etape. Au mai rămas 4 runde până la finalul sezonului regular, când primele 6 echipe vor disputa play-off-ul pentru promovare.

VIDEO CSA Steaua, la primul antrenament din 2024

Citește și: 

Moment bizar la Wolfsburg - Koln » Ce a urmat, după ce arbitrul asistent a fost făcut KO: „Situația deja devine ciudată”
BUNDESLIGA
Moment bizar la Wolfsburg - Koln » Ce a urmat, după ce arbitrul asistent a fost făcut KO: „Situația deja devine ciudată”
Bernd Storck, nervos după înfrângerea cu UTA: „Nu poți câștiga așa”
UTA - SEPSI
Bernd Storck, nervos după înfrângerea cu UTA: „Nu poți câștiga așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Florin100
Florin100  •  28 Ianuarie 2024, 15:41

Chipi, nu are rost sa dai cel mai tare nume din fotbalul romanesc pe Gloria Buzău. Măcar dacă vrei să pleci, vb cu un impresar bun si mergi afară și câștigă și tu un ban pentru familia ta, că nu se știe cât mai poti juca. Ce sa faci la Gloria Buzău? Și dacă promovezi în Liga 1, la ce te ajută pe tine promovarea, că nu mai ai din păcate 20 de ani să se mai bată echipele bune ce oferă salarii mari pe tine, din cauza vârstei tale. Așa că, sfatul meu este să te orientezi spre un club din zona Golfului, să câștigi un ban în plus la vârsta pe care o ai, că tu chiar meriti pe deplin, la cat de taletat esti, cu siguranta iti vei gasi un angajament!

Van_Basten
Van_Basten  •  27 Ianuarie 2024, 19:25

Intra fecesebistii pe articolul asta si sunt derutati la greu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează