INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

FOTO Moment bizar la Wolfsburg - Koln » Ce a urmat, după ce arbitrul asistent a fost făcut KO: „Situația deja devine ciudată”

Partida dintre VfL Wolfsburg și FC Koln, din runda cu numărul 19 de Bundesliga, a fost întreruptă timp de peste 10 minute. +5   FOTO
Partida dintre VfL Wolfsburg și FC Koln, din runda cu numărul 19 de Bundesliga, a fost întreruptă timp de peste 10 minute.

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 17:18 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 17:58

Partida dintre VfL Wolfsburg și FC Koln, din runda cu numărul 19 de Bundesliga, a fost întreruptă timp de peste 10 minute. Arbitrul asistent Thorben Siewer a fost făcut KO de o minge degajată. A fost nevoie de un spectator cu experiență în arbitraj pentru a rezolva situația. 

Wolfsburg nu are deloc un sezon fericit. Suporterii protestează meci de meci împotriva conducerii, „verzii” sunt doar pe locul 10, iar sâmbătă, la meciul contra lui Koln, au întâmpinat o nouă situație ciudată.

FOTO. Moment straniu la Wolfsburg - Koln: din tribună, direct arbitru

+1 FOTO

În minutul 15, Max Finkgrafe, fundașul lui Koln, a degajat puternic o minge din preajma propriului careu. 

L-a lovit în figură pe asistentul Thorben Siewer. Cel din urmă n-a mai putut continua. A avut nevoie de îngrijirile medicilor de pe Ambulanță.

Nicolas Winter, arbitrul de rezervă, s-a echipat și a preluat fanionul. Doar că a apărut o nouă problemă. Cine ar fi indicat schimbările și minutele adiționale?

Jurnaliștii de la Kicker au descris evenimentele: „Deja devine ciudat. Crainicul arenei tocmai a întrebat dacă vreun spectator are pregătire de arbitru și se poate descurca ca al patrulea oficial. L-au găsit rapid, deja se echipează. Va fi debutul lui în Bundesliga”.

Partida a fost reluată după aproximativ un sfert de oră, iar continuarea primei reprize nu a dezamăgit. Faride Alidou a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 37, iar Kevin Paredes a egalat pentru gazde în minutul 40.

Clasamentul LIVE în Bundesliga:

Wolfsburg a început etapa pe locul 10 în Bundesliga, cu 21 de puncte. Koln va rămâne pe loc retrogradabil indiferent de rezultatul partidei de astăzi.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ajuns al treilea portar la Bournemouth, Ionuț Radu poate schimba echipa în această iarnă » Cu cine negociază Inter
INTER
Ajuns al treilea portar la Bournemouth, Ionuț Radu poate schimba echipa în această iarnă » Cu cine negociază Inter
„Noul Drăgușin”! Genoa l-a transferat pe înlocuitorul fundașului român
GENOA
„Noul Drăgușin”! Genoa l-a transferat pe înlocuitorul fundașului român

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează