FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Antrenorul copiilor de la CSA Steaua implicat în scandalul cu manele și băutură este susținut de părinți: „Noi suntem vinovați. Plecăm cu el dacă va fi dat afară”

Florin Neață (foto: facebook)
Florin Neață (foto: facebook)

Articol de - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 11:33 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 16:15

Conducerea CSA Steaua i-a cerut demisia antrenorului Florin Neață (34 de ani), după ce în spațiul public a apărut un videoclip scandalos din autocarul grupei de juniori 2007

Tehnicianul este considerat principalul vinovat de faptul că părinții tinerilor fotbaliști au consumat whisky și i-a îndeamnat și pe copii să bea, la rândul lor.

Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi!
EDITORIAL
Învăţaţi, învăţaţi, învăţaţi!

Antrenorul copiilor de la CSA Steaua implicat în scandalul cu manele și băutură este susținut de părinți: „Noi suntem vinovați. Plecăm cu el dacă va fi dat afară”

Părinții juniorilor din grupa U15 s-au unit, își asumă greșeala, și îl susțin pe antrenor în fața conducerii clubului. „Nu vrem ca antrenorul Florin Neață să fie dat afară. Noi ne-am adus copiii la Steaua pentru antrenor, nu pentru club. Este un antrenor foarte bun, care a obținut rezultate foarte bune cu această grupă. 

Am cerut o întâlnire cu comandantul clubului și cu domnul George Ogăraru pentru a ne manifesta susținerea față de antrenor. Să fie sancționat pentru cele întâmplate, dar să nu fie dat afară. Dacă pleacă el, pleacă toți copiii", a declarat pentru GSP.RO Marius Voica, tatăl unuia dintre copiii care apar în filmare.

Acesta a detaliat: „Mă aflam și eu în autocar când a fost făcută acea filmare. S-a întâmplat în ianuarie 2020, într-un cantonament din Antalya. Este o greșeală foarte gravă pe care am făcut-o noi, părinții. Ne-o asumăm. A fost o glumă deplasată. 

Am glumit cu băiatul domnului Hicham Alkhatib, care știam că e musulman și nu agrează alcoolul. De aceea i-am și trimis filmulețul pe whatsapp. Suntem la fel de vinovați ca antrenorul Florin Neață, dar nu dânsul i-a îndemnat pe copii să bea. Nu vreau să disculp pe nimeni, astfel de lucruri nu au ce căuta în autocarul unei echipe de copii”.

Marius Voica, reprezentant al Comitetul de părinți al grupei de juniori U15 de la CSA Steaua, a mai precizat: „Antrenorul nu a vrut inițial ca părinții să meargă în autocar cu copiii, dar s-a făcut un compromis pentru că părinții închiriaseră autocarul. Nu era autocarul clubului. Sunt convins că antrenorul a avut acordul conducerii clubului Steaua ca părinții că meargă în autocar cu echipa”.

1. Conducerea clubului CSA Steaua Bucureşti analizează faptele petrecute, urmând ca în cel mai scurt timp să ia măsuri pentru sancţionarea celor vinovaţi; 

2. Evenimentul a avut loc în urmă cu aproximativ 2 ani de zile şi credem că era constructiv ca părintele care a făcut publică înregistrarea să o aducă cât mai repede la cunoştinţa conducerii clubului; 

3. La începutul actualului sezon competiţional, la nivelul secţiei de fotbal s-au implementat o serie de proceduri operaţionale care să reglementeze conduita antrenorilor şi sportivilor din cadrul secţiilor de performanţă. 

Biroul Relații Publice CSA Steaua București, pentru GSP

VIDEO Copiii, îndemnați de părinți să consume alcool

Citește și:

VIDEO Petrecere cu manele și whisky în autocarul unei grupe de juniori de la CSA Steaua! Copiii, îndemnați de părinți să consume alcool » Clubul a deschis o anchetă internă

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
semperfidelis
semperfidelis  •  13 Noiembrie 2021, 16:28

Sper sa-si ia sut, dupa declaratia asta.

3023767794559251
Vasilie Iacob  •  12 Noiembrie 2021, 07:53

Acesti copii se simt vedete. Antrenorul, parintii si unii dintre noi le gasim scuze. De unde astepti performanta?

hashtag_truth
hashtag_truth  •  12 Noiembrie 2021, 05:47

Pai DA.... nu vreti sa pierdeti primitorul spagii....cum ar spune bre nea ....DA???....NU???

Vezi toate comentariile (41)
Comentează