FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA

CSA Steaua sărbătorește 75 de ani de la înființare cu un meci al legendelor » Lăcătuș, Adrian Ilie și Rădoi revin în roș-albastru

Meci între CSA Steaua și naționala României // foto: Facebook @ Steaua București
Meci între CSA Steaua și naționala României // foto: Facebook @ Steaua București

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 10:52 / Actualizat luni, 30 mai 2022 13:15

CSA Steaua sărbătorește împlinirea a 75 de ani de la înființarea clubului cu un meci demonstrativ între legendele roș-albastre și o selecționată a României, care va conține nume precum Florin Prunea, Ioan Ovidiu Sabău și Ionel Dănciulescu.

Pe 7 iunie 2022, Steaua București va împlini 75 de ani de la înființare. Cu această ocazie, Clubul Sportiv al Armatei a organizat un eveniment special, un meci demonstrativ între foști jucători emblematici ai Stelei și foști jucători importanți din istoria echipei naționale a României.

Fostul șef al lui Dinamo, derapaj după ce echipa a retrogradat: „Eșanu, un dement de portar. A dus echipa în această situație”
DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)
Fostul șef al lui Dinamo, derapaj după ce echipa a retrogradat: „Eșanu, un dement de portar. A dus echipa în această situație”

CSA Steaua sărbătorește 75 de ani de la înființare cu un meci special

Partida va avea loc pe 7 iunie 2022, începând cu ora 20:00, și va fi transmisă pe canalele sociale ale „militarilor”.

Din echipa roș-albastră vor face parte, printre alții, Marius Lăcătuș, Iosif Rotariu, Adrian Ilie, Mirel Rădoi și Constantin Gâlcă. Numele menționate au confirmat deja prezența.

În „tricolor” vor juca Florin Prunea, Cosmin Contra, Ioan Ovidiu Sabău, Daniel Pancu și Ionel Dănciulescu.

Celelalte nume vor fi anunțate de CSA Steaua în perioada următoare.

Palmares CSA Steaua București (1947-1998):

  • 20 de titluri de campioană în Liga 1
  • 19 Cupe ale României
  • Două Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Fostul antrenor din Liga 1 analizează lotul lui U Cluj: „E nevoie de investiții serioase” + Sfat pentru Lincar: „Fii mai «alunecos»!”

Ionuț Negoiță, acuzat frontal de haosul de la Dinamo: „E principalul vinovat! Cu el a început declinul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (18)
sorine
sorine  •  30 Mai 2022, 20:10

Care 75 de ani de la infiintare? A fost infiintata in 2017,legendele ei sunt Chipirliu si Ciocionete ala sau cum il cheama.

sorine
sorine  •  30 Mai 2022, 20:08

Deci Nea Rimel se duce la CSA sa joace in echipa legendelor. Iar Galca dupa El. Mi-am schimbat total parerea despre Galca,pai cu cine ai castigat Campionatul si Cupa in 2015 mai Galca? Ca CSA nici nu exista pe vremea aia. Iar Radoi este un mare nesimtit,prost e Becali,eu nu l-as Mai baga de loc in seama. Daca vre-o data se va intoarce numele Steaua la FCSB,toti soldateii astia nu i-as Mai primi niciodata sub steagul Stelei. Nu va e rusine baa,o echipa formata intr-un birou la MApN,de catre o gasca de generali burtosi intre doua fleici si un spritz de vara,sa fie adevarata Steaua? Voi bateti campii rau de tot!!

Dobermannul
Dobermannul  •  30 Mai 2022, 15:21

Clubul armatei inainte de 89 avea o serie intreaga de profitori (ofiteri si neamurile lor in general) care traiau din bani publici si se plimbau prin strainatati cu echipa ca "sustinatori". Iar acum daca CSA se privatizaza sute de indivizi raman cu buza umflata ca n-o sa-si permita ala sa-i plateasca din banii lui. De aia lupta lor pentru pomana de la stat ca in comunism, lupta lor pentru un club cazarma militara platit clubul de la buget si ei tot de acolo e asa de insistenta si n-o sa-i faca nimeni sa renunte oricate argumente le-ar da.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează