FOTBAL  »  LIGA 2  »  UTA - RAPID 1-2

UTA - RAPID 1-2 » Daniel Pancu nu vrea să promoveze la „masa verde”: „Rapid trebuie să revină în Liga 1 pe teren, nu altfel!”

Daniel Pancu, președinte Rapid +38   FOTO
Daniel Pancu, președinte Rapid

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2020 18:55 / Actualizat duminica, 26 iulie 2020 20:28

Daniel Pancu (42 de ani), președinte la Rapid, a comentat victoria echipei sale din play-off-ul Ligii 2, scor 2-1 cu UTA.

„E o senzație de bine. A rămas un singur meci la dispoziție, e greu de spus. Suntem obligați să câștigăm și următorul meci. Echipele din Liga 2 arată foarte urât după această pandemie, a fost pauza foarte lungă. Sunt momente în care nu recunosc echipele. În această seară, consider că Rapid merita absolut victoria, chiar dacă reacționează foarte greu la aceste faze fixe unde e vorba de agresitivate.

Multe faze fixe au decis aceste meciuri din play-off-ul Ligii 2. Ne-am recâștigat mândria, orgoliul, în primul rând moralul. Suntem obligați să batem pe Turris, chiar dacă nu i-am bătut până acum în meci oficial. După care să așteptăm ca soarta să ne avantajeze cumva”, a spus Pancu în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Pancu: „Ferească Dumnezeu să nu promovăm!”

Pancu a avertizat că înainte de sezonul viitor lotul va fi modificat serios și spune indirect că ratarea promovării ar fi o tragedie.

„Ferească Dumnezeu să nu reușim să promovăm sau să nu ajungem la locul de baraj. Jucătorii vor fi demoralizați total. Vor fi schimbări, e clar. Sezonul viitor mi se pare mult mai greu decât cel în curs, în cazul în care nu promovăm. La Liga 2 mi se pare infernal”, a declarat acesta.

Președintele Rapidului s-a legat și de scenariul în care Liga 1 va trece la 18 echipe și primele 4 clasate din Liga 2 ar promova. „Am susținut întotdeaua 18 echipe. Dar acum nu îmi doresc. Rapid trebuie să promoveze pe teren. Îmi doresc să terminăm în primele 2, sau 3, să mergem la baraj”.

+34 FOTO
  • foto: uta-arad.ro

Pancu: „Arbitrii în sfârșit ne respectă!”

Întrebat dacă din sezonul viitor se va implica în politica de transferuri a clubului, Pancu a spus:

„100%, aștept să se încheie acest campionat. Acum nu sunt implicat decât alături de antrenor și de jucători. Mă bucur că arbitrii în sfârșit respectă Rapidul. Domnul Avram (n.red. Marius Avram, arbitrul din Rapid - FC Argeș 1-2) și domnul Petrescu (n.red. Radu Petrescu, arbitrul de astăzi) au arbitrat Rapidul exact cum se arbitrează: foarte corect, echidistant, deși au fost situații la limită. Cu siguranță din campionatul viitor voi răspunde pentru tot ce se întâmplă la clubul Rapid București”.

Clasament play-off Liga 2

Citește mai multe știri din Liga 2:

Un club din play-off-ul ligii secunde poate DISPĂREA dacă ratează promovarea: „Ne delimităm de echipă”

RAPID. „Conducătorii și antrenorii trebuie să facă asta!” » Sfaturile lui Adrian Iencsi pentru fosta echipă

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (8)
rapidist57
rapidist57  •  27 Iulie 2020, 13:10
Postat de Vladescu Mircea pe 26 Iulie 2020, 20:05

a prins glas betivanul .......

De unde sti, l-ai urmarit le "iesire" sa vezi ce iese?

iung811
iung811  •  26 Iulie 2020, 23:23

Din pacate cred ca ne-am trezit cam tarziu! Ce bun era un punct acum cu Argesul. Si inca ceva, nu prea avem echipa. Si nici antrenor. Asta e. Totusi poate ne iese.

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  26 Iulie 2020, 20:53
Postat de Ticu Troya pe 26 Iulie 2020, 20:43

Spune-mi si mie , ce vina are Pancu , ca tu ti-ai gasit nevasta cu altul in pat !? Ce-i cu frustarile astea ?

iti citez din Caragiale - AMICE , ESTI IDIOT !!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează