FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Deriva de la Steaua, clarificată: „Au făcut totul la repezeală! L-au îndepărtat și pe Talpan”

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 17:40 / Actualizat luni, 31 mai 2021 17:53

CSA Steaua a promovat în Liga 2, dar clubul încă nu e pregătit legal pentru o promovare în „A”. Helmuth Duckadam (62 de ani), o glorie a „militarilor”, explică problemele manageriale ale nou-promovatei din eșalonul secund.

„Problema cu privatizarea clubului se poate rezolva anul următor. Ei n-au avut o soluție până acum. Oricum, prima dată trebuie să-și facă un lot bun. 

Cei de acolo n-au fost afectați că au stat atâta timp în Liga 4. Au făcut tot la repezeală, și în ideea că se construia noul stadion. Au avut un nebun frumos, care a luptat, Florin Talpan. Acum, l-au îndepărtat și pe el”, a declarat Duckadam în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Palmaresul lui Helmuth Duckadam la Steaua:

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului „Sportul”

CSA Steaua pe muchie de cuțit: 1 iulie, termenul limită

Gazeta Sporturilor a luat legătura cu reprezentați FRF și LPF care au detaliat situația în care se află CSA Steaua și au explicat ce trebuie să facă „militarii” pentru a putea promova în Liga 1.

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar, în momentul de față, Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

„Termenul limită pentru ca Steaua să depună toată documentația și să arate că s-a transformat din club de drept public în club privat, pentru a pentru juca în sezonul 2022-2023 în Liga 1, este 1 iulie 2021, atunci când începe anul competițional!”, au spus sursele GSP.

Fanii Stelei au intrat în premieră pe noul stadion din Ghencea

CSA Steaua a promovat în Liga 2. Imagini cu bucuria roș-albaștrilor

+9 FOTO

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

Florin Talpan, mesaj acid după ce Steaua a promovat în Liga 2 » Nou atac la Ogăraru: „Unii câștigă mii de euro pe munca altora”

CSA Steaua în Liga 2 » Balint trage un semnal de alarmă: „Atenție, să nu vină alt Becali!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (22)
maldini_1986
maldini_1986  •  01 Iunie 2021, 14:21
Postat de s_lv_o.. pe 31 Mai 2021, 21:06

18 calificări consecutive in cupele europene, 4 participări in grupele UCL, semifinala de cupa UEFA, eliminarea unor echipe precum Ajax sau Valencia, obținerea celui mai bun coeficient european dintre toate cluburile din România.. eu zic că acestea sunt performante remarcabile, ținând cont de profesionalismul care lipsește cu desăvârșire.

Tu tii cu patronul becali, in niciun caz cu clubul Steaua Bucuresti., zici ca ti-a dat vreodata sa mananci. Fix de astfel de suporteri nu are nevoie un club precum Steaua, du-te si *** in comuna Berceni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loko1
loko1  •  31 Mai 2021, 21:37

Spre stiinta conducerii GSP !!!!!ALOOOO !Ziar de 2,50 voi nu v-ati trezit inca ? Azi se joaca sferturile U 21,dar voi habar nu aveti ?V-am sfatuit de nenumarate ori sa rasfoiti arhiva SPORTUL POPULAR din anii 1960-1970 sa invatati gazetarie sportiva adevarata.Intoxicati cititorii cu Gigi Becali ,*** B,si alte articole extrasportive ,dar trec neobservate intreceri sportive foarte importante.Contribuiti decisiv la regresul sportului din Romania!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

s_lv_o..
s_lv_o..  •  31 Mai 2021, 21:06
Postat de dobrin pe 31 Mai 2021, 20:54

Ce treaba are FCSB cu traditia, performanta si profesionalismul? Faima da, putem spune ca Becali e faimos, dar nu in sensul bun al cuvantului.

18 calificări consecutive in cupele europene, 4 participări in grupele UCL, semifinala de cupa UEFA, eliminarea unor echipe precum Ajax sau Valencia, obținerea celui mai bun coeficient european dintre toate cluburile din România.. eu zic că acestea sunt performante remarcabile, ținând cont de profesionalismul care lipsește cu desăvârșire.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close