FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV AFAN reacționează după conferința de la Dinamo: „E trist că un fost jucător spune asta”

Articol de - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:25 / Actualizat miercuri, 18 ianuarie 2023 16:47

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a reacționat după conferința de azi a lui Ovidiu Burcă.

Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că le-a cerut jucătorilor să aibă răbdare în ceea ce privește restanțele salariale, Emilian Hulubei a explicat situația din lotul „câinilor”.

Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz
SERIE A
Florin Răducioiu a vorbit cu doctorul Bresciei: „Era șocat! Avea telefonul blocat de ziariștii italieni!” » Ce explicații i-a dat medicul referitor la perfuziile roz

AFAN reacționează după conferința de la Dinamo 

„La Dinamo, la momentul grevei, erau restante 3 salarii. Luni s-a făcut plata unei rate contractuale și au rămas restante două luni. 

Este trist că un fost jucător de fotbal face asemenea declarații și spune că două luni nu înseamnă întârziere, în condițiile în care la momentul grevei erau 3 luni. 

În ritmul ăsta și cu atitudinea asta, fotbalul românesc o să se scufunde din ce în ce mai mult în mocirla în care este deja, fiind intrat până la brâu”, a spus Emilian Hulubei pentru Gazeta Sporturilor.

Deplasări cu avionul, hoteluri de 5 stele. Ce au făcut jucătorii e o mare pată pe istoria acestui club. Într-o zi au dat cu piciorul la tot ce am făcut în tot sezonul. O întârziere de două luni nu e ceva grav. I-am rugat să aibă răbdare pentru că în această săptămână se va rezolva. Acum o săptămână, eu am vorbit despre problemele financiare. Dar jucătorii nu au avut răbdare. 

Au făcut grevă și nu s-au antrenat. Uitați în ce moment am ajuns. Ne-am întors de unde am pornit și trebuie să o luăm de la început. Față de suporteri și față de club nu aveau voie să facă asta.  Am avut impresia că jucătorii nu au venit pentru bani. Băgam mână în foc pentru acest grup de jucători. Toată lumea știa unde vine. Nu le cer sacrificii enorme. Am cerut o săptămână de răbdare. Am cerut mult? Nu! Nu aveau niciun motiv să facă ce au făcut!

- Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

VIDEO  Ovidiu Burcă își atacă jucătorii: „Să le fie rușine! Au distrus tot ce am construit”

Citește și:

Burcă, atac fără menajamente la jucătorii lui Dinamo după ce au făcut grevă: „Să le fie rușine! Au picat testul! Cine nu acceptă e liber să plece”

Vlad Iacob deturnează atenția: „Sunt 4 cluburi în Liga 1 cu probleme mai mari decât la Dinamo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (31)
gohanel94
gohanel94  •  19 Ianuarie 2023, 05:22
Postat de sibelius pe 18 Ianuarie 2023, 18:51

Legal puteau cere falimentul clubului pentru datorii acumulate in perioada de insolventa.

Din ce salariu sa le oprească 10% ? Din ăla pe care o să-l primească arunci când se va transfera la alta echipă? :)) DDB face lucruri mari,dar sa vedem până când

gohanel94
gohanel94  •  19 Ianuarie 2023, 05:20
Postat de sibelius pe 18 Ianuarie 2023, 18:51

Legal puteau cere falimentul clubului pentru datorii acumulate in perioada de insolventa.

Din care salariu ?:)))

nicu72
nicu72  •  18 Ianuarie 2023, 23:22

Pe mine ce ma surprinde e comportamentul de copil imbufnat al parodiei de antrenor Burca. Deci toata istoria s-a terminat pentru moment, s-a platit un salariu si lumea s-a calmat, managerul zice ca pe undeva ii intelege pe fotbalisti. Dar cand lucrurile pareau sa reintre pe un fagas normal, marele Burca trebuie sa iasa in public cu ranchiuna si venin impotriva unor oameni care pur si simplu isi cereau un drept. Acum pot sa imi imaginez cum s-a ajuns si la despartirea de Vali Lazar.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează