FOTBAL  »  LIGA 2  »  POLI IAȘI - OȚELUL 2-0

Dorinel Munteanu, acuzații în lupta pentru promovare: „Să fie toată lumea atentă!” + „Am trăit cea mai mare umilință din viața mea”

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 19:51 / Actualizat marti, 02 mai 2023 20:23

Poli Iași revine în Liga 1 după două sezoane! Formația pregătită de Leo Grozavu a învins-o cu 2-0 pe Oțelul Galați și nu mai poate pierde locurile direct promovabile. La final, Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor, a vorbit despre presupuse jocuri de culise în finalul sezonului. 

La finalul victoriei obținute de Poli în fața lui Dinamo, runda trecută, Cornel Șfaițer, președintele ieșenilor, a declarat: „Mi-aș dori o revenire în prima ligă, braț la braț cu Dinamo”. Dorinel Munteanu s-a legat de această afirmație și a ieșit la atac. 

Dinamo, drum liber spre prima ligă? O rivală nu știe dacă va avea dreptul să joace în Superliga
DINAMO
Dinamo, drum liber spre prima ligă? O rivală nu știe dacă va avea dreptul să joace în Superliga

Dorinel Munteanu acuză jocuri de culise, după Poli Iași - Oțelul 2-0

„La început nici n-am vrut să intervin la interviu, nu mi s-a părut normal ca la Dej să nu vină nimeni să-mi ia un interviu, după victorie, iar astăzi să fiu chemat.

Să fie toată lumea atentă cum joacă Iașiul de acum înainte. Patronul echipei, sau ce e domnul Șfaițer, a declarat că vrea să intre la braț cu Dinamo în Liga 1. Asta e marea mea dilemă, nu înfrângerea de astăzi! 

Vreau ca domnul Șfaițer să spună cum va juca. În rest, îi felicit, bravo lor că au promovat”, a spus Dorinel Munteanu la Orange Sport. 

Dorinel Munteanu a lansat un atac și la adresa fanilor ieșeni: „Am trăit cea mai mare umilință din ultimii 10 ani, nu că am pierdut, ci atitudinea spectatorilor. A lăsat de dorit!”. 

Calcule pentru promovare: Oțelul, pândită de Dinamo și de Gloria Buzău

Formația din Copou a ajuns la 52 de puncte și a declanșat sărbătoarea promovării: Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej nu o mai pot depăși, iar Steaua nu are drept de a merge în primul eșalon.

Și Oțelul are șanse mari să ajungă în elită. Ocupă poziția a 3-a în acest moment, cu 45 de puncte, un avans de 6 față de Dinamo și 7 față de Buzău, când mai sunt de jucat doar 4 partide. În caz de egalitate de puncte, gălățenii au avantaj în fața „câinilor”.

Meciul direct dintre Oțelul și Dinamo, cel care ar putea decide ierarhia finală, este programat pe 11 mai, de la ora 20:30, la Galați.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO+FOTO Nicoliță, uluit de ce s-a întâmplat în Craiova - FCSB: „Nici la mine la ţară, la Făurei, nu am văzut aşa ceva”

EXCLUSIV Era marea speranță a lui Dinamo, acum a ajuns în Liga 3 » Fotbalistul, la momentul adevărului: „Mi-aș dori să fiu lângă ei, să-i ajut să promoveze”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 Mai 2023, 11:40

Felicitari Dorinel MUnteanu ! Felicitari Otelul !

r9nazario
r9nazario  •  12 Mai 2023, 01:15
Postat de Cristyan71 pe 11 Mai 2023, 23:18

Cat de penibil poți sa fii,ami răspunzi după 10 zile?!?. Nu ai pe nimeni,nici un prieten,esti singur acasă,te plictisești si simti nevoia sa vorbești cu cineva?!?.

intru mai rar 'metre, doar cand joaca Dinamo de altfel si trebuie sa iau "casuta postala" la rand cand o fac. Iar pe pagina asta mi a facut o mare placere sa intru din nou avand in vedere cat de inflacarati ati fost dupa ce v am zis clar ca va strivesc CAINII si pe malu' dunarii.

Cristyan71
Cristyan71  •  11 Mai 2023, 23:18
Postat de r9nazario pe 11 Mai 2023, 21:00

cat e scoru'?

Cat de penibil poți sa fii,ami răspunzi după 10 zile?!?. Nu ai pe nimeni,nici un prieten,esti singur acasă,te plictisești si simti nevoia sa vorbești cu cineva?!?.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează