FOTBAL  »  LIGA 2  »  VICTORIA BRĂNEŞTI

Dună: "Sînt hotărat să nu las meseria de antrenor!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Metodistul Victoriei Braneşti, lider în seria I din Liga a II-a, Marin Dună (42 de ani), a declarat  că este hotărât să nu lase meseria de antrenor şi că, din vară, va căuta o formaţie pe care să o pregătească.

"Nu am un contract de antrenor, ci unul de colaborare cu Victoria Branesti. Am fost sunat de Ilie Stan si de noul director sportiv, Alin Buzarin. Voi colabora in calitate de metodist. Am acceptat si de o saptamana sunt in organigrama clubului", a zis Duna la Sport Total FM.

Apoi a continuat: "Astept sa inceapa campionatul si din vara vom vedea. Sunt hotarat sa nu las meseria de antrenor. Sunt in domeniu, lucrez in fotbal, doar ca nu stau pe teren. Fac ce imi place aici si am gasit un club foarte bine organizat. Nu intamplator sunt pe primul loc.

"Din discutiile pe care le-am avut cu Ilie Stan, mi-am dat seama ca proiectul a fost bun inca de la inceput. Are mana libera si i s-a dat incredere. Are jucatori foarte ambitiosi si practic grupul a facut ca echipa sa ajunga pe primul loc", a mai comentat Marin Duna.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează