FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC ARGEȘ - UNIREA SLOBOZIA 0-1

Eugen Neagoe a făcut scandal după înfrângere și acuză: „Îl voi suna pe Burleanu! Am fost luat la mișto și jignit”

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2023 20:24 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 21:20

După FC Argeș - Unirea Slobozia 0-1, Eugen Neagoe a avut un discurs dur și l-a acuzat pe arbitrul de rezervă.

Antrenorul de la FC Argeș susține că arbitrul de rezervă, Alexandru Șuvar, i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, după ce a protestat, cerând penalty, în prima repriză.

Răzvan Burleanu anunță schimbări majore în SuperLigă » 8 cluburi sunt vizate de FRF!
FRF
Răzvan Burleanu anunță schimbări majore în SuperLigă » 8 cluburi sunt vizate de FRF!

Eugen Neagoe spune că a fost jignit de arbitru la FC Argeș - Slobozia

„Arbitrul m-a luat la mișto. M-a jignit foarte urât. Nu pot să spun ce mi-a zis. Voi da un telefon la Burleanu și la Bodescu. Le voi transmite ce mi-a zis acest băiat. Nu e posibil să spună așa ceva! Sunt de 43 de ani în fotbal și nu mi-a zis nimeni așa ceva!

M-a jignit fără ca eu să jignesc. Mi-a zis cuvinte care nu pot fi reproduse. E un copil. I-am și spus asta. E un copil și m-a jignit. Eu nu puteam și nici nu am putut să-i întorc asta. Dar asta e situația. Chiar azi îl voi suna personal pe Burleanu.

Era penalty clar pentru noi. Și roșu. Jucătorul nostru e tras, dar nu se dă nimic. Dar asta e... Trebuia să câștige Slobozia și cu asta, basta! În maniera asta, nu avem nicio șansă la play-off”, a spus Eugen Neagoe.

După declarațiile antrenorului, Marius Lăcătuș a comentat faza în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

„E greu de demonstrat. Doar dacă l-a înregistrat. Că, probabil, arbitrul va zice că nu a făcut așa ceva. Și nu pare penalty. Îl ține puțin, dar îi dă drumul. Apoi, după 2-3 pași, cade. Probabil a văzut că nu mai ajunge la minge”.

Eugen Neagoe a făcut scandal după înfrângere și acuză: „Îl voi suna pe Burleanu! Am fost luat la mișto și jignit”

Citește și:

„Asta e gluma toamnei în fotbalul românesc” » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea live a meciului FC Argeș - Unirea Slobozia

Emil Grădinescu a comparat fanii unei echipe din România cu niște cimpanzei! » Reacție incredibilă la audierea de la CNA: „Îmi cer scuze pentru cimpanzei”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
popescu222
popescu222  •  11 Noiembrie 2023, 00:20

Cel mai insipid personaj din prima liga, ca antrenor si ca personalitate. Te apuca instantaneu tristetea si cand vezi cum joaca echipele lui, si cand il vezi / auzi pe el. Iar cu arbitrul asta, o fi cum zice Neagoe, si e urat si de nescuzat daca e asa, dar nu cred ca l-a injurat ala din senin.

Catisr
Catisr  •  10 Noiembrie 2023, 22:12

Acest personaj fără veleități de antrenor tot încearcă dar ... unde valoare nu e ... Cu lamentări ridicole încearcă să ascundă neputința, incompetența ! Nenea goe , vezi-ți de sănătate lasă fotbalul pe mâna celor ce se pricep !

DMA87
DMA87  •  10 Noiembrie 2023, 21:54

Echipa noastră, echipa noastră, Nu e FC Argeș, E o glumă proastă.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează