FOTBAL  »  LIGA 2  »  TRANSFER

EXCLUSIV / Becali: "Steaua II s-a desfiinţat! Toţi jucătorii semnează cu Urziceni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2010 00:00

În această dimineaţă Steaua a decis să renunţe la echipa secundă a clubului!

Echipa a fost desfiinţată, urmînd ca toată echipa să se mute la Urziceni, unde vor face parte din noua echipă a Unirii. Primul antrenament al foştilor jucători ai Stelei va avea loc în această seară începînd la ora 18:00. Singurii jucători care nu vor semna cu Urziceni sînt Robinson Zapata şi Eugen Baciu, care vor intra sub comanda lui Ilie Dumitrescu.

În schimb Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş vor părăsi Steaua şi se vor duce la Urziceni. Echipa va fi condusă de Gabriel Caramarin.

"Da, este adevărat am renunţat la locul pe care-l aveam în liga secundă, am desfinţat echipa. Toţi jucătorii vor merge la Unirea Urziceni din această seară unde vor face şi primul antrenament cu noua lor echipă. Rămîn la Steaua, Robinson Zapata şi Eugen Baciu care vor lucra cu Ilie Dumitrescu, iar la Urziceni vor mai pleca Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş", a spus finanţatorul Stelei, Gigi Becali pentru gsp.ro.

Primul meci al Unirii Urziceni este chiar cu Steaua, etapa viitoare la Urziceni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (222)
alex23alex
alex23alex  •  03 Septembrie 2010, 00:18

Nu mai comentati voi de BECALI nimic ... Face ce vrea , iar eu zic ca e bine ca i-a adus pe astia de la Urziceni ... ORICE PENTRU A LUA TITLUL !! RESTUL ECHIPELOR M_ _ E

doris2001
doris2001  •  01 Septembrie 2010, 21:03

DEJA MIROASE A COOPERATIVA JIJI-CORLEONE-SANDU-AVRAM. SE FACE TOTUL SA CASTIGE STEAUA CAMPIONATUL, PRIN ORICE MIJLOACE. DE CE OARE SE IUBESTE CORLEONE LA SENTIMENT CU JIJI, DUPA CE S-A JURAT CA ÎL VA URÎ TOATÃ VIAÞA ! BANII LUI JIJI N-AU MIROS. DE-ACUM SI-AU DAT SEAMA SI STELISTII MAI CU CAPUL PE UMERI CA ACEST CLUB NUMIT STEAUA E DOAR O CLOACA A UNUI GRUP MAFIOT, O PIATA DE DESFACERE A BECALIOÞILOR. S-A DUS CU FOTBALUL, SA VEDETI CE AJUTATA VA FI STEAUA MAI ALES DE COMISIILE LUI CORLEONE,

nigel_tro
nigel_tro  •  01 Septembrie 2010, 19:17

stelistii sant bucurosi ACUM ca se desfinteaza o echipa si la ei ajunge nucleul de baza format din jucatorii urziceniului dar sa nu uite un lucru.ISTORIA LOR SE VA MODIFICA BRUSC in momentul in care se va face mutarea asta si becali nu prea constientizeaza asta.In ochii tuturor suporterilor altor echipe STEAUA nu va mai fi ce a fost.EA va fi de AZI INAINTE steluta urziceni.NIMIC ALTCEVA DECAT UN HIBRID FORMAT DIN DOUA ECHIPE.PACAT CA IN ROMANIA PERFORMANTA INSEAMNA SA FACI MIZERII DE-ASTEA.

Vezi toate comentariile (222)
Comentează